Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Kako smo iskusnu razigrali celu ekipu Baskonije....biće jebeno ovde

Sreca ovaj jedini centar ima 3 faula, a mi cemo takođe iskusno da odgovorimo sa niskom petorkom, da ne iskoristimo ni tu prednost, jer tako smo u mogucnosti.

• Like 8
Posted

Na šta mi ličimo 6 kola do kraja regularnog dijela....Bože ti sačuvaj...

Svi digli formu, svi na maks obrtaja... mi energetski u društvu Asvela, Baskonije, Bajerna.... ovim mučenicima fali po tima i mi se drkamo s njima...

I neko kaže trener...pa ovo da je sreće neko s foruma bi ove drmno 15 razlike...

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Bejn said:

Majstor je rasterao plejeve i ostavio jedino Jaga kao alternativu Kodiju. I sad pljuvačina po Jagu...

Nadam se da necemo zbog Implementatora zamrzeti Jaga... decko daje koliko moze,pokazao je i lojalnost klubu i odsustvo sujete ,na pocetku sezone,posle onih silnih povreda..jednostavno ne moze bolje od ovoga.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Isto i gorih navijaca od nas u EL.

Što, šta fali da i pojedinci imaju malo radosti, ipak im je to glavna svrha na forumu.

Barem su rešene brige oko zdravlja pojedinaca koji su nestali u nedelju pola sata pre kraja derbija.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Webad said:

Monekeu je posle ove dandare ego pao na minus 10...

Мени су се људи овде чудили кад сам писао да Монекеа примљена блокада психички убије јер је егоиста који је превише присутан на мрежама и у подкастима, итд. И ево након блокаде баца најгору циглу коју је бацио ове сезоне

• Like 3