djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dajte gif ovoga kad Čimu obilazi igrac kao da ne postoji a iza drugi prolazi Nvori koji spava... Da nije tuzno...
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Just now, Disfruto said: Nema goreg trenera u El Isto i gorih navijaca od nas u EL. 1 1 1
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Luvavu tri puta preko ruke pogadja. Nvora sam kao duh - jedva do prvog obruča
Blejk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako smo iskusnu razigrali celu ekipu Baskonije....biće jebeno ovde Sreca ovaj jedini centar ima 3 faula, a mi cemo takođe iskusno da odgovorimo sa niskom petorkom, da ne iskoristimo ni tu prednost, jer tako smo u mogucnosti. 8
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na šta mi ličimo 6 kola do kraja regularnog dijela....Bože ti sačuvaj... Svi digli formu, svi na maks obrtaja... mi energetski u društvu Asvela, Baskonije, Bajerna.... ovim mučenicima fali po tima i mi se drkamo s njima... I neko kaže trener...pa ovo da je sreće neko s foruma bi ove drmno 15 razlike... 3
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Bejn said: Majstor je rasterao plejeve i ostavio jedino Jaga kao alternativu Kodiju. I sad pljuvačina po Jagu... Nadam se da necemo zbog Implementatora zamrzeti Jaga... decko daje koliko moze,pokazao je i lojalnost klubu i odsustvo sujete ,na pocetku sezone,posle onih silnih povreda..jednostavno ne moze bolje od ovoga. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najbolji igrač do zamene nam je bio Dobrić. Zasto ga je trener skroz zaboravio? 2
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Isto i gorih navijaca od nas u EL. Što, šta fali da i pojedinci imaju malo radosti, ipak im je to glavna svrha na forumu. Barem su rešene brige oko zdravlja pojedinaca koji su nestali u nedelju pola sata pre kraja derbija. 1 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Chim dogo resio da nam udari jedan od prvih eksera u kovceg 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Govor tela Monekea je kriminalan, šta li je tom tipu u glavi... Najbolji PF u El posle Vezenkova, nema šta. 4 2
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, liv7 said: pokazao je i lojalnost klubu i odsustvo sujete Covek je pod ugovorom...
Вујке Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Webad said: Monekeu je posle ove dandare ego pao na minus 10... Мени су се људи овде чудили кад сам писао да Монекеа примљена блокада психички убије јер је егоиста који је превише присутан на мрежама и у подкастима, итд. И ево након блокаде баца најгору циглу коју је бацио ове сезоне 3
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago CMM i Moneke igraju k'o usrani. Plase se ovih bivsih saigraca.
Recommended Posts