Kosjan Willavić Posted March 22 Posted March 22 Stvarno mi negativno uticu na zdravlje nase serije od po 0:11 i vise
dunaj95 Posted March 22 Posted March 22 Mi nismo normalna ekipa da mi Bog kaže da jesmo... 0-11 za 3min ... I to od momenta do kojeg imamo najbolji period igre... Od sjaja do očaja...
K.Dot Posted March 22 Posted March 22 Ja gledam opušteno zato što mi je rečeno da je ova utakmica nebitna ali opet se nerviram, na šta bre ovo liči. 2
TB Told Posted March 22 Posted March 22 Just now, K.Dot said: Ja gledam opušteno zato što mi je rečeno da je ova utakmica nebitna ali opet se nerviram, na šta bre ovo liči. Već je -30?
DijametralnoSuprotan Posted March 22 Posted March 22 Dva puta pravimo glup faul pri isteku napada. Posebno je glup bio ovaj CMM.
Dzo23 Posted March 22 Posted March 22 Igramo mnogo bolje nego sto rezultat pokazuje. Imam neki osjecaj da cemo ovo dobiti.
Kosjan Willavić Posted March 22 Posted March 22 Papi i Karter nisu igrali mesecima, pa opet deluju bolje od Jaga i Dobrica 8
vinogradskaopera Posted March 22 Posted March 22 Uhvatili smo arenu na krivoj nozi, nisu stigli da stisaju 4 4
fradler Posted March 22 Posted March 22 Ok, ako ovakvo suđenje budu imale gostujuće ekipe i u plejofu, ne brinem za aba titulu. 2
Filbi Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, vinogradskaopera said: Uhvatili smo arenu na krivoj nozi, nisu stigli da stisaju Plavšić veseli se trudu baš...
srlepajce Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, vinogradskaopera said: Uhvatili smo arenu na krivoj nozi, nisu stigli da stisaju Ocekivali protiv sudija
Crni Posted March 22 Posted March 22 Just now, Kosjan Willavić said: Papi i Karter nisu igrali mesecima, pa opet deluju bolje od Jaga i Dobrica Nemoj tako, dobric je bio na tribini kad je bio mlad ima snimak🤣
fradler Posted March 22 Posted March 22 Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: Зна ли се шта је са Монекеом? Povreda na zagrevanju 1
Čvarkov Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, le piaf said: Može li mi neko reći jel nema severa u ABA? Ostali ispred Arene. Navika, šta ćeš. 1 2 1
Recommended Posts