drakon1 Posted March 20 Posted March 20 Tajm aut na 5 sekundi do kraja 3. cetvrtine pri ubacivanju lopte pod nasim kosem. Tajm aut sad na kraju utakmice? Sta je bre ovo?
Carl Johnson Posted March 20 Posted March 20 35 minutes ago, drakon1 said: Valjda Obradovic sada kapira da Butlera ne treba da vadi barem jos par minuta. Ne kapira
drakon1 Posted March 20 Posted March 20 Imas +12, useres sa petorkama primis laganih 5 poena i onda se ugasis u 4. cetvrtini. Luzerski mentalitet.
Molina23 Posted March 20 Posted March 20 (edited) Kad mi svaki put ovako seljački i bezblamno budemo jahali sve Valensije, Bajerne i Dubaije ovog sveta tad ćemo i biti bliži top 6 poput govana Panate & co. Oni nisu smeli ovo da izgube po cenu prekida, mi možemo svaku. Tako stvari funkcionišu u ovom paypal amaterskom smeću od takmičenja. Momci, glave gore, idemo dalje. Pašće Baskonija i Barselona za ovo. Edited March 20 by Molina23 6 1
Petkovic Miroslav97 Posted March 20 Posted March 20 Prosle nedelje najbolji košarkaši na svetu, od večeras najgori..
ElPibe91 Posted March 20 Posted March 20 6 minutes ago, Teleći sač said: U trenutku kad smo prestali da igramo small ball, mi smo i dalje vodili. Drugo i oni su zaigrali bez Lesora i Farida, moras nekako da im ispariras. Prosto je Nan usao u svoje ludilo, mi pravili gluposti na terenu i to se okrenulo. Ja se ne razumem mnogo u košarku, ali jel nije bilo logično staviti Rivera da napadne koga god da imaju da glumi peticu
Teleći sač Posted March 20 Posted March 20 Just now, ElPibe91 said: Ja se ne razumem mnogo u košarku, ali jel nije bilo logično staviti Rivera da napadne koga god da imaju da glumi peticu Rivera koji nema nijedan odigran minut vec 30 kola? 1
Amigdala Posted March 20 Posted March 20 Borimo se, napravimo razliku, taman da overimo pobedu i onda tako jeftino prospemo. Kao iz onog glupog vica: "Hey gringo, you f*ck very well, but lady has already gone". Izgoreo sam.
ElPibe91 Posted March 20 Posted March 20 2 minutes ago, Teleći sač said: Rivera koji nema nijedan odigran minut vec 30 kola? Pa nije mu smetalo da odigra korektan meč. Bar da napadne unutra nekog, iznudi faul, gurne ih u bonus, neki lak poen iz reketa
fradler Posted March 22 Posted March 22 (edited) Moneke u 12 ali ne vidim ga u hali... Povreda na zagrevanju? Edited March 22 by fradler 1
3x3cz Posted March 22 Posted March 22 Kad mi neko kaze Bolonboj donosi sigurnost u reketu, ljudi se setaju pored njega 1
fradler Posted March 22 Posted March 22 Pojavio se Čima, nešto se isteže i skakuće, testira nogu... Valjda nije ništa ozbiljno, ali nisam siguran da će igrati
Petkovic Miroslav97 Posted March 22 Posted March 22 Ne moze Rivero da brani ovako ‘masne’ centre tipa Fernando. Bolja ce tu opcija biti matori Motiejunas.
Taki Posted March 22 Posted March 22 Sasa odlicno pripremio ekipu za njihovu odbranu, sve rjesavamo bez problema, samo moramo popraviti odbranu 1
TB Told Posted March 22 Posted March 22 2 minutes ago, K.Dot said: Izgleda kao da su igrači poslušali savete sa foruma. Sramota, već gube 15 razlike.
Recommended Posts