Sinnerman Posted March 20 Posted March 20 Ne smem da kažem, pred očima mi je neko Shortsovo povampirenje. Takvi smo mi baksuzi. 1 1
dunaj95 Posted March 20 Posted March 20 Batler me neodoljivo podseća na Saleta Kataia ... lakoća uz bol u preponama a pleše li pleše... Klasa... 1
Čočo Posted March 20 Posted March 20 (edited) Voda u uši. Sad trpaj magare dok su mu noge u blatu. 🔥🔥🔥 Edited March 20 by Čočo
Don Dusko Posted March 20 Author Posted March 20 2 minutes ago, Elevator Operater said: Drzite ih na povodcu kao da su SC Derbi Sad razumem ono tvoje juce. :D 1
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Posted March 20 Butler terorise PAO, koliko su fluidniji napadi sa njim. CMM je dobar igrac ali nema taj pregled ni magiju, ma ni priblizno.
Sinnerman Posted March 20 Posted March 20 Ako ovo dobijemo, gledaću reprizu 10 puta. Ako ne, pozovite rečnu policiju da me traže ispod Brankovog mosta. 1
TB Told Posted March 20 Posted March 20 6 minutes ago, drakon1 said: Valjda Obradovic sada kapira da Butlera ne treba da vadi barem jos par minuta. Tri napada je loše odigrao uzastopno. 3
Volter Posted March 20 Posted March 20 Mnogo me iznervira kad vidim ovo poput Semija, vrati loptu, što siliš u gužvi. 2
K.Dot Posted March 20 Posted March 20 (edited) Normalno, grbavi Rogavopulos, ko drugi. Sa druge strane Jago je igrač manje na obe strane terena ali to nam je što nam je. Možda bi Miljenovic odigrao bolju odbranu, u napadu teško da može gore od ovoga sto Jago pruža mesecima unazad vec. Edited March 20 by K.Dot
drakon1 Posted March 20 Posted March 20 Zasto TO na 5 sekundi pred kraj 3. cetvrtine? Mozda ce nam trebati u 4.?
TB Told Posted March 20 Posted March 20 Just now, Žilee said: Yago dao poslednju otvorenu trojku ,ne znam.ne secam.se Tačno je da odavno nije dao otvorenu trojku, ali ovo nije bila otvorena trojka.
Čočo Posted March 20 Posted March 20 Ajde još samo 10 minuta momci. Ako ima Boga ovo zaslužujemo da dobijemo. 💪
Вујке Posted March 20 Posted March 20 Ајде браћо само још 10 минута, ово ће бити дефакто овера плејофа ако добијемо
vladi Posted March 20 Posted March 20 Treba ih uvesti u bonus sto pre, oni jure rezultat, samo polako i napadi do kraja
Recommended Posts