Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Stefi88 said:

Ja ne zameram momcima nista veceras, mozda malo na zalaganju, ali posle onakve tekme protiv Fenera gde je proslo manje od 2 dana, igramo u gostima protiv ozbiljne i odmornije ekipe nema sta...

Mnogo mi je bitniji petak i kako cemo da izgledamo, ova aba mi je nebitna dok ne dodje zavrsnica.

Nek onda igraju Karter, Jago, Miljen i Deda... 

Posted

Ebuka je isto isceđen, nije se pojavio večeras. I on bi bio logičnije rešenje za odmor od Bolomboja, kome čak i trebaju minuti.

Da se igra u Dubaiju, razumeo bih ovakvo izdanje posle potrošnje protiv Fenera. Ovako sam ipak očekivao da odigramo dostojanstven meč, jedno egal poluvreme i izgubimo desetak razlike. Ovo je ipak bruka, a bojim se da nas nešto slično čeka i u petak.

Posted (edited)

Od tolike potrošenosti njemu ni na -30 ne igraju igrači bez minuta već isisava i dalje te "umorne" 

Čeka samo da se neko još ne daj bože i povredi a to najčešće dolazi sa ovakvim pristupom

Edited by Desiderius
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, Dzo23 said:

Kako kad redovno primamo 50+ poena za poluvrjeme? 

Ajde ok vjerovacu ti...Evo čekam Oaku i petak. 

I isto tako smo u drugom poluvremenu tih utakmica spuštali protivnika i na 30 poena. To što je ovo katastrofalna utakmica sigurno ne znači da je Dubai i posebno Partizan bolji od nas.

Posted

Верујем да Боломбоја одмара по савету лекара, јер његова повреда је била једна од најчуднијих и најређих у историји кошарке. Нема ми логике да га је оставио због било чега другог, јер једино он би могао да се јури са бековима Дубаија вечерас, поготово са Бејконом. 

Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Nama je izgleda svaka utakmica protiv Dubija 'nebitna'.

Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја.

• WOW 1
Posted

Ako već idemo da izgubimo -30 do -40 onda vadi Kodija. Crći će čovek. A kad ostanemo bez njega možemo slobodno da motamo kablove. Al bukvalno.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Вујке said:

Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја.

A oni nas rutiniraju svaku sem te već dve godine 😁

• Like 4
Posted
Just now, Вујке said:

Ne sećam se da je ta utakmica bila baš rutiniranje. Ovo večeras je rutiniranje tj. nabijanje.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, fradler said:

U teoriji zvuči lepo, u praksi je to 115-46 za Dubai.

Nebitno, svejedno gubiš a protiv Grka nećemo biti sveži... 

Posted
3 minutes ago, Desiderius said:

A oni nas rutiniraju svaku sem te već dve godine 😁

Od pet odigranih do sada (uključujući i VTB kup) rutinski su dobili dve.

Posted (edited)

Mi ovako igramo ABA ligu od početka sezone. Nije mi jasno ako se igra da bi se rastrčkarali i bacili koju loptu u koš onda je igrajte sa juniorima i ovima sa kraja klupe. Rizikovati još i povrede bitnih igrača u tim okolnostima je bezveze i nepotrebno. 

Edited by Čočo
Posted

Jbt... iscjediš momke u petak da izvuku pobjedu protiv Fenera i odvuče ih sve u Sarajevo, sa danom odmora, i umjesto da ih odmaraš za Pao guraš ih u besmislenu, unaprijed izgubljenu utakmicu. 

Uz to imaš:

Jago

Miljen

Dobrić

Deda

Mot

Karter... 

Plus Nvora malo da trenira šut

I svi mogu da guraju po 35 minuta, ali jaši CMM, Batlera i ostale bez potrebe. 

U ABA je put jasan - budeš 4. i ideš na KKP na dvije dobijene. Sa druge strane, dok god možeš guraš EL zbog plej ofa. Ako puknemo u EL nikoga ABA neće zanimati svakako...

• Like 1
Posted

Petrusev usrao Monekeu u startu. 

Kabengele Izundua, a Bejkon  Dobrica pa redom ostale. 

Imaju mnogo jače individualce koje naši igrači ni u priči ne mogu da čuvaju. 

• Like 1