Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted (edited)

Opet ISO gledamo u napadu, a ne igramo odbranu. A na parketu im zajedno pakleni defanzivci Bertans i Musa... OK ako neko misli da ovo nije bitno, ali čemu blamiranje?

Ovo gledamo i u EL... Pa onda na momente podsetimo da možemo da igramo odbranu uz smislen napad... Obradović zaslužuje svaku kritiku koju ovde dobije... 

Edited by Issey
  • Like 3
Posted
Just now, Mile1 said:

Sram te bilo za komentar i to sve nakon 48h od fantasticne pobede protiv Fenera

I sta onda, treba da te ponizi neko 

Posted

Ovo nema nikakve veze sa Fenerom

Mi ovako igramo ABA već drugu sezonu,gotovo svaku utakmicu.Samo je razlika kako pristupi ekipa sa druge strane

Samo mi nije jasno zašto klub ne istupi iz lige preko leta kad ne žele da je igraju

Ili neka šalju juniore i ove što malo igraju

Ovo nema smisla nikakvog

• Like 3
Posted
Just now, Bejn said:

Samo vi ovde lajte. Konsiljere sve uredno beleži.

To što igramo katastrofalno i što ste dočekali svojih 5 minuta ne znači da niste jadni pljuvači koji o košarci pojma nemaju.

• Like 1
  • Ha-ha 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Zvalonja da zove seika, sta su se rastrcali ovi njegovi a igraju dva meca u EL. Rajt malopre kao na treningu za tri. Dekoncentracija na maksimumu. Gasim ovo da se ne nerviram za dzabe

Edited by Kosjan Willavić
Posted

Издање за шамарање.

Апсолутно грозно, према дресу и навијачима непоштено. 

Макар жељу покажи да се одупреш овом злостављању.

Posted
Just now, TB Told said:

To što igramo katastrofalno i što ste dočekali svojih 5 minuta ne znači da niste jadni pljuvači koji o košarci pojma nemaju.

Ništa ja večeras pisao nisam osim ovog jednog posta pa se stoga ne obraćaj meni.

Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Eh, da je 5 minuta... 

Posted
7 minutes ago, Mile1 said:

Sram te bilo za komentar i to sve nakon 48h od fantasticne pobede protiv Fenera

Ajde, ne glupiraj se.

Posted

Stvarno užasnu košarku igramo, u oba smjera. Ajde imamo bas talentovane napadace pa su u stanju da izmisle koseve, ali to je je sve iz ISO. 

Umesto da igramo sve bolje vremenom i kako dolaze najvaznije utakmice mi tonemo. 

Posted
2 minutes ago, NMX said:

Na svu muku nase skandalozne igre, vidi Musu mentola sto imitira Cimu 

Hteo da ga navuče na tehničku...

• Like 1
Posted

Idealna utakmica za ovog pacova Musu da se razmaše, a smem glavu na panj da stavim da neće postojati u ključnim utakmicama Dubaija. Jedna od jezivijih pojava u evropskoj košarci.

• Like 7
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Na svu muku nase skandalozne igre, vidi Musu mentola sto imitira Cimu 

Treba jako faulirati Musu. Baš jako, muški.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Bejn said:

Ništa ja večeras pisao nisam osim ovog jednog posta pa se stoga ne obraćaj meni.

Samo što je taj jedan varijacija jednog koji je napisan više desetina puta večeras, a sve u stilu forumaša koji je i napisao u petak da jedva čeka poraz da može da seiri.

• Ruke su vam krvave! 2
Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Ja ne verujem da se blamirate i ne kontate sarkazam 😂

Šta znam više nemoguće je provaliti ko je ozbiljan a ko ne u zadnje vrijeme.

Nije mi jasno od čega su umorni Dobrić i Pradedovac, neka zarade tu platu makar u aba ligi.

• Like 1