DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Dobric na Bejkonu je crna komedija. Motejunas opet u igri da nas unisti dodatno. Edited 2 hours ago by DijametralnoSuprotan
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako Dubai ne odmara nosioce a igraju EL i legitimno se bore za play in? Sme li to tako? Odmaraju Avramovića, no nama je veći problem što nam uglavnom isti igrači donose pobede u oba takmičenja i što nema doprinosa od od igrača sa manjom minutažom u EL Edited 2 hours ago by TB Told
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako Dubai ne odmara nosioce a igraju EL i legitimno se bore za play in? Sme li to tako? Odmaraju valjda Aleksu. A i ruku na srce, njima je ovaj meč važniji nego nama, bore se ljudi za prvo mesto.
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, vinogradskaopera said: Po tebi svaka domaca liga u Evropi je nebitna za Evroligaske ekipe Liga u kojoj se mesec dana pre kraja ne zna da li se igra f4 ili serija je apsolutno nebitna
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Два меча играмо у периоду од 11 дана и ми излазимо да се растрчимо, одморимо и да калкулишемо са потрошњом. Притом каснимо две победе за противником. Никад шири и скупљи ростер нисмо имали, а вечито се понашамо као да смо Монако који је остао на девет играча од којих су двојица додавачи пешкира. Дубаи пре наше следеће утакмице игра ДВЕ евролигашке и наступа у најјачем саставу и гладан победе иако је у предности на табели. То нису Звезда и њен ратнички менталитет које ја знам и у које сам се заљубио. 4
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uzged vidi se i sada da Miljenović nije primarno plej, izuzetno loš pregled igre ima.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Issey said: Bezobrazno suđenje... Šta je tačno bezobrazno? Čist faul u napadu Ojeleya
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Dobrić na Bejkonu 😂😂😂 Kao junior jbt Standardna Dobriceva odbrana. 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Dzo23 said: Šta je tačno bezobrazno? Čist faul u napadu Ojeleya Da, ali pre toga 3 faula im nisu sudili. Čovek skočio na Motejunasa... 1
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Odlican Monti bas se bori Edited 2 hours ago by Mile1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni zaista ne ide u glavu da Miljenović koji ne dobija šansu često, napokon ima minute i onda baci ovakav pas. Ovo se ne radi ni u pionirima. Seo bi mi na kraj klupe do kraja meča.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi moramo da igramo sa ovim budžetom i ovim rosterom kao što Real (koji btw ima značajno manje igrača od nas) igra Endesu, dakle da se pobedi svaka ako može. Sve ostalo je palamuđenje i luzeraj. Naravno, Dubai je odlična ekipa i ništa nam ne garantuje pobedu ali ove situacije gde primamo 37 za četvrtinu su stvarno odvratne. 7 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Šta je tačno bezobrazno? Čist faul u napadu Ojeleya Sramotno pravilo ja bih rekao
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovi su Oklahoma za nas. Plešu... Mi se sudaramo i divljamo na max.
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jel Dobric igra samo sto je srbin Edited 2 hours ago by 3x3cz 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cim je Butler izasao raspad sistema, gaze nas kao sneg u Zemunu. 2
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je vec sramocenje, smrdi na negativni rekord za poluvreme 1
3x3cz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nvora je izgleda mislima u drugom klubu, nadam se da gresim 2
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo i Dede da se rastrči malo. Ovo što Bacon radi Dobriću je za posle 2 ujutru. 5 2 2
Recommended Posts