Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kako Dubai ne odmara nosioce a igraju EL i legitimno se bore za play in? Sme li to tako?

Odmaraju Avramovića, no nama je veći problem što nam uglavnom isti igrači donose pobede u oba takmičenja i što nema doprinosa od od igrača sa manjom minutažom u EL

Edited by TB Told
Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kako Dubai ne odmara nosioce a igraju EL i legitimno se bore za play in? Sme li to tako?

Odmaraju valjda Aleksu. A i ruku na srce, njima je ovaj meč važniji nego nama, bore se ljudi za prvo mesto.

Posted
2 minutes ago, vinogradskaopera said:

Po tebi svaka domaca liga u Evropi je nebitna za Evroligaske ekipe

Liga u kojoj se mesec dana pre kraja ne zna da li se igra f4 ili serija je apsolutno nebitna

Posted

Два меча играмо у периоду од 11 дана и ми излазимо да се растрчимо, одморимо и да калкулишемо са потрошњом. Притом каснимо две победе за противником. Никад шири и скупљи ростер нисмо имали, а вечито се понашамо као да смо Монако који је остао на девет играча од којих су двојица додавачи пешкира.

Дубаи пре наше следеће утакмице игра ДВЕ евролигашке и наступа у најјачем саставу и гладан победе иако је у предности на табели.

То нису Звезда и њен ратнички менталитет које ја знам и у које сам се заљубио.

• Like 4
Posted
Just now, Dzo23 said:

Šta je tačno bezobrazno? Čist faul u napadu Ojeleya

Da, ali pre toga 3 faula im nisu sudili. Čovek skočio na Motejunasa... 

• Like 1
Posted

Meni zaista ne ide u glavu da Miljenović koji ne dobija šansu često, napokon ima minute i onda baci ovakav pas. Ovo se ne radi ni u pionirima. Seo bi mi na kraj klupe do kraja meča. 

Posted

Mi moramo da igramo sa ovim budžetom i ovim rosterom kao što Real (koji btw ima značajno manje igrača od nas) igra Endesu, dakle da se pobedi svaka ako može. Sve ostalo je palamuđenje i luzeraj. Naravno, Dubai je odlična ekipa i ništa nam ne garantuje pobedu ali ove situacije gde primamo 37 za četvrtinu su stvarno odvratne.

• Like 7
  • Thanks 1