DijametralnoSuprotan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Dobric na Bejkonu je crna komedija. Motejunas opet u igri da nas unisti dodatno. Edited 14 hours ago by DijametralnoSuprotan
TB Told Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako Dubai ne odmara nosioce a igraju EL i legitimno se bore za play in? Sme li to tako? Odmaraju Avramovića, no nama je veći problem što nam uglavnom isti igrači donose pobede u oba takmičenja i što nema doprinosa od od igrača sa manjom minutažom u EL Edited 14 hours ago by TB Told
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako Dubai ne odmara nosioce a igraju EL i legitimno se bore za play in? Sme li to tako? Odmaraju valjda Aleksu. A i ruku na srce, njima je ovaj meč važniji nego nama, bore se ljudi za prvo mesto.
Disfruto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, vinogradskaopera said: Po tebi svaka domaca liga u Evropi je nebitna za Evroligaske ekipe Liga u kojoj se mesec dana pre kraja ne zna da li se igra f4 ili serija je apsolutno nebitna
aleksa7 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Два меча играмо у периоду од 11 дана и ми излазимо да се растрчимо, одморимо и да калкулишемо са потрошњом. Притом каснимо две победе за противником. Никад шири и скупљи ростер нисмо имали, а вечито се понашамо као да смо Монако који је остао на девет играча од којих су двојица додавачи пешкира. Дубаи пре наше следеће утакмице игра ДВЕ евролигашке и наступа у најјачем саставу и гладан победе иако је у предности на табели. То нису Звезда и њен ратнички менталитет које ја знам и у које сам се заљубио. 4
TB Told Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Uzged vidi se i sada da Miljenović nije primarno plej, izuzetno loš pregled igre ima.
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Issey said: Bezobrazno suđenje... Šta je tačno bezobrazno? Čist faul u napadu Ojeleya
drakon1 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Dobrić na Bejkonu 😂😂😂 Kao junior jbt Standardna Dobriceva odbrana. 1
Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Dzo23 said: Šta je tačno bezobrazno? Čist faul u napadu Ojeleya Da, ali pre toga 3 faula im nisu sudili. Čovek skočio na Motejunasa... 1
Mile1 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Odlican Monti bas se bori Edited 14 hours ago by Mile1
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Meni zaista ne ide u glavu da Miljenović koji ne dobija šansu često, napokon ima minute i onda baci ovakav pas. Ovo se ne radi ni u pionirima. Seo bi mi na kraj klupe do kraja meča.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mi moramo da igramo sa ovim budžetom i ovim rosterom kao što Real (koji btw ima značajno manje igrača od nas) igra Endesu, dakle da se pobedi svaka ako može. Sve ostalo je palamuđenje i luzeraj. Naravno, Dubai je odlična ekipa i ništa nam ne garantuje pobedu ali ove situacije gde primamo 37 za četvrtinu su stvarno odvratne. 7 1
Žilee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Šta je tačno bezobrazno? Čist faul u napadu Ojeleya Sramotno pravilo ja bih rekao
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovi su Oklahoma za nas. Plešu... Mi se sudaramo i divljamo na max.
3x3cz Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Jel Dobric igra samo sto je srbin Edited 14 hours ago by 3x3cz 1
DijametralnoSuprotan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Cim je Butler izasao raspad sistema, gaze nas kao sneg u Zemunu. 2
Kosjan Willavić Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovo je vec sramocenje, smrdi na negativni rekord za poluvreme 1
3x3cz Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nvora je izgleda mislima u drugom klubu, nadam se da gresim 2
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Evo i Dede da se rastrči malo. Ovo što Bacon radi Dobriću je za posle 2 ujutru. 5 2 2
Recommended Posts