Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fradler said: Nije dobro... Batler u solidnom kanalu, deluje nekako iscrpljeno Prokletstvo KRK-a biće da je. Nema šta. A i ovaj Efes se mesecima raspada i sad odjednom ipak žele da kidaju i grizu 😄 Daj Bože da se promenilo nešto posle 5 godina i da razbiju momci taj mit
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, fradler said: Nije dobro... Batler u solidnom kanalu, deluje nekako iscrpljeno U sto je u kanalu 🤣
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bravo Butler. Semi ga bas komplikuje Ovo faul? 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Upropastiše smradovi potez kola nabijem ih na kurac. Slepci odvratni. 2
stefan81888 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Uf nije dobro. 😛 Ovo vuče podatke direktno sa Live teme, na osnovu kukanja ovde skontao razliku. 2 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Disfruto said: Izundu ulazi na -12 verovatno A treba Bolomboj izaci?
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Knipex said: Upropastiše smradovi potez kola nabijem ih na kurac. Slepci odvratni. Sta kurc kola, ovo je bio potez sezone
DijametralnoSuprotan Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Ne igramo dobro. Previse smo staticni.
Sector Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Djeluje mi da su momci još pod euforijom osvajanja kupa. 1
Disfruto Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Just now, Žilee said: Kodi i Jago uzasno organizuju napade. ne nego je jedina akciju koju ovaj tim ima, spanski pik laso procitao i zaustavio sav napad
Maksim Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Preveliki broj lakih poena iz kontri za Efes, djeluje da se dobro branimo iz pozicionog napada ali problem su izgubljene lopte i laki poeni iz kontri.
Summerfunk Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 2 minutes ago, Sector said: Djeluje mi da su momci još pod euforijom osvajanja kupa. Pa kažem ja, tj. ja msm da ukupno 5 sezona Zvezda nije pobedila prvu utakmicu posle KRK-a 😄😭
Don Dusko Posted 51 minutes ago Author Posted 51 minutes ago Dobro je pa vodimo 6 razlike jer po upisima kao da gubimo 20 Koliko gubimo? Da je ovakav rez tema bi gorela i ispisalo bi se 30 strana do sad.
Žilee Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Olympiakosu zelim da sve izgube do kraja ,kakva beda od igre.
Nek grmi jako Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) Svi se muče u ovom kolu i igraju na guzove, još smo mi i podnošljivi. Edited 43 minutes ago by Nek grmi jako 1
Recommended Posts