Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Распала се концепција уласком Батлера. Пар последњих мечева није у најбољем ритму. 

Превише форсирамо лобове за Изундуа, фали неки кратки рол, поп. Недовољно разноврсни у нападу, недовољно чврсти у одбрани

• Like 1
Posted

Ali raspali Spartak kojim se dize kurac samo na nas, ovamo gube od Ilirije,Mege i Bosne koja ih je izbacila iz plej ofa aba lige.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Maksim said:

Ali raspali Spartak kojim se dize kurac samo na nas, ovamo gube od Ilirije,Mege i Bosne koja ih je izbacila iz plej ofa aba lige.

Ma šta im se diže, igraju očajnu utakmicu

Nego smo mi kratka, ćelava horor priča

• Like 1
Posted
Just now, fradler said:

Ma šta im se diže, igraju očajnu utakmicu

Nego smo mi kratka, ćelava horor priča

Brate, nisam vaš, neću da ti solim pamet, ali ne kapiram šta ti je sad Obradović kriv? Jel rotira Butlera i Nworu, obojica užasni, šta treba da radi? Da ih pošalje obojicu u svlačionicu? Buraz gazite u EL, a ti si ga sad napeo zbog mrtvog kupa Koraća, druga jebena četvrtina na - 2.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, le piaf said:

Brate, nisam vaš, neću da ti solim pamet, ali ne kapiram šta ti je sad Obradović kriv? Jel rotira Butlera i Nworu, obojica užasni, šta treba da radi? Da ih pošalje obojicu u svlačionicu? Buraz gazite u EL, a ti si ga sad napeo zbog mrtvog kupa Koraća, druga jebena četvrtina na - 2.

Plus 1

Posted

Gledao sam ovaj Spartak relativno skoro protiv neke Grcke ekipe, izgledali su kao amateri.
Kad bi ih poredio sa nama reklo bi se da su 4 klase ispod.
A uvek mucenje...

• Like 1
Posted

Nwora i Butler kao naduvani. Tri omasena bacanja za redom od coveka koji je jedan od najboljih izvodjaca u ekipi je zabrinjavajuce.

Posted
1 minute ago, Bode said:

Gledao sam ovaj Spartak relativno skoro protiv neke Grcke ekipe, izgledali su kao amateri.
Kad bi ih poredio sa nama reklo bi se da su 4 klase ispod.
A uvek mucenje...

Igramo bez Odzeleja, Bolomboya, Jaga, Monekea, Donatasa...

Da, nemaju ni oni vise stranaca ali nije isto. 

Mi smo koncipirali tim sa 9, 10 stranaca, i odjednom moramo da igramo s 4. 

Očekuje se da ovi s kraja klupe iznesu ulogu ovih glavnih, ali to teško biva. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...