Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vratise nas Bolomboj i Odzelej ( sjajnim reakcijama u odbrani ) 1 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pozicioni napad sa Monekeom i Cmm-om(off ball) ce proci mozda protiv asvela 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt pored toliko igrača Kodi hoće on da reši, a svaki šut na utakmici mu jedva dobacio do prvog obruča.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja razumem Batlera i Nworu da ne dodaju ali CMM i poslednji napad samo na koš gleda bole ga ceo
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa mozemo li jednom uci u zadnji napad sa bilo kakvom idejom jbt
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Umesto da smo stigli na -2, srecni smo sto smo odbranili -4. Sada ,,noz u zube" i jako do kraja !!!
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Disfruto said: Ili bi mozda oni pogodili otvorene suteve pa bi opet vodili 10 Iz ciste frustracije, koja je skroz razumljiva, napises nesto sto nema veze. Oni su pogodili nekoliko suteva sa 8 metara. To su klasa igraci, ne igramo sa Crnokosom. Sudije ih guraju sakom i kapom.
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Iz ciste frustracije, koja je skroz razumljiva, napises nesto sto nema veze. Oni su pogodili nekoliko suteva sa 8 metara. To su klasa igraci, ne igramo sa Crnokosom. Sudije ih guraju sakom i kapom. A ko je pogodio? Vezenkov? Dorsi? Furnije? Furnije sam 3 puta pa me treba cuditi kada da sa 8m?
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Ovo nije faul? Neverovatno, kao Barcokas da sudi 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Ovo nije faul? Samo jedna ruka se gleda, ona na leđima je nebitna.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lol, Nilikina se komotno kači na rame Bolomboju, al šta ima veze
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobri smo. Zilavi. Ne prodajemo se i pored odlične igre protivnika (Oli, Hapoel)...non stop smo tu i u igri. Za svaku pohvalu. 2
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na stranu sve ali da smo samo na -5 sa ovakvim sudjenjem je mini cudo.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Disfruto said: A ko je pogodio? Vezenkov? Dorsi? Furnije? Furnije sam 3 puta pa me treba cuditi kada da sa 8m? Jel si video sad sta nisu svirali na Bolomboyu?
Recommended Posts