Kosjan Willavić Posted February 12 Posted February 12 Vratise nas Bolomboj i Odzelej ( sjajnim reakcijama u odbrani ) 1 1
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 Pozicioni napad sa Monekeom i Cmm-om(off ball) ce proci mozda protiv asvela 1
K.Dot Posted February 12 Posted February 12 Jbt pored toliko igrača Kodi hoće on da reši, a svaki šut na utakmici mu jedva dobacio do prvog obruča.
Žilee Posted February 12 Posted February 12 Ja razumem Batlera i Nworu da ne dodaju ali CMM i poslednji napad samo na koš gleda bole ga ceo
Maksim Posted February 12 Posted February 12 Pa mozemo li jednom uci u zadnji napad sa bilo kakvom idejom jbt
Blade Posted February 12 Posted February 12 Umesto da smo stigli na -2, srecni smo sto smo odbranili -4. Sada ,,noz u zube" i jako do kraja !!!
JPM Posted February 12 Posted February 12 5 minutes ago, Disfruto said: Ili bi mozda oni pogodili otvorene suteve pa bi opet vodili 10 Iz ciste frustracije, koja je skroz razumljiva, napises nesto sto nema veze. Oni su pogodili nekoliko suteva sa 8 metara. To su klasa igraci, ne igramo sa Crnokosom. Sudije ih guraju sakom i kapom.
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 Just now, JPM said: Iz ciste frustracije, koja je skroz razumljiva, napises nesto sto nema veze. Oni su pogodili nekoliko suteva sa 8 metara. To su klasa igraci, ne igramo sa Crnokosom. Sudije ih guraju sakom i kapom. A ko je pogodio? Vezenkov? Dorsi? Furnije? Furnije sam 3 puta pa me treba cuditi kada da sa 8m?
Kosjan Willavić Posted February 12 Posted February 12 Just now, Shunsuke Nakamura said: Ovo nije faul? Neverovatno, kao Barcokas da sudi 1
TB Told Posted February 12 Posted February 12 Just now, Shunsuke Nakamura said: Ovo nije faul? Samo jedna ruka se gleda, ona na leđima je nebitna.
fradler Posted February 12 Posted February 12 Lol, Nilikina se komotno kači na rame Bolomboju, al šta ima veze
No name Posted February 12 Posted February 12 Dobri smo. Zilavi. Ne prodajemo se i pored odlične igre protivnika (Oli, Hapoel)...non stop smo tu i u igri. Za svaku pohvalu. 2
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 Na stranu sve ali da smo samo na -5 sa ovakvim sudjenjem je mini cudo.
JPM Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, Disfruto said: A ko je pogodio? Vezenkov? Dorsi? Furnije? Furnije sam 3 puta pa me treba cuditi kada da sa 8m? Jel si video sad sta nisu svirali na Bolomboyu?
Recommended Posts