Don Dusko Posted January 23 Author Posted January 23 Au kako resi presing Yago.Ipak korisniji od Grejma. 1 1
wing Posted January 23 Posted January 23 (edited) ,,promaja na sajmu u Bolonji'' ...pobedijoooo Plavša brat... Edited January 23 by wing
Issey Posted January 23 Posted January 23 Oružana pljačka od suđenja. Sa namerom... Bravo momci, svaka čast za ove 3 pobede. Idemo dalje... 1
spajk32 Posted January 26 Posted January 26 Devontea ne vidim u hali, nije medju igracima koji ne igraju danas
bodo Posted January 26 Posted January 26 (edited) 1 minute ago, Issey said: Portali već uveliko pišu da je Devonte bivši... Očekivano. Sve je upućivalo na to. Edited January 26 by bodo
Milko Miller Posted January 26 Posted January 26 Ja se samo nadam da to znaci da je Karter relativno blizu povratku (ispod mesec dana) jer drugacije bi bilo neozbiljno pustiti Devontea i pored trenutne uloge i forme.
Žilee Posted January 26 Posted January 26 Just now, Milko Miller said: Ja se samo nadam da to znaci da je Karter relativno blizu povratku (ispod mesec dana) jer drugacije bi bilo neozbiljno pustiti Devontea i pored trenutne uloge i forme. Bogami i meni je takav utisak da ce Karter i brze od ocekivanog 1
mister-no Posted January 26 Posted January 26 Žao mi je, takav tip igrača bi nam legao.. Ali definitivno nije išlo, videli smo sa Dinvidijem i Miltonom koji imaju i veću NBA reputaciju da to ne mora ništa da znači..
Crni Posted January 26 Posted January 26 Dobro, od toliko novih igraca, samo smo pogresili sa njim, sto je zanemarljivo. Svi ostali su se pokazali i vise nego odlicno
Recommended Posts