Don Dusko Posted Friday at 09:22 PM Author Posted Friday at 09:22 PM Au kako resi presing Yago.Ipak korisniji od Grejma. 1 1
wing Posted Friday at 09:22 PM Posted Friday at 09:22 PM (edited) ,,promaja na sajmu u Bolonji'' ...pobedijoooo Plavša brat... Edited Friday at 09:24 PM by wing
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 09:23 PM Posted Friday at 09:23 PM Izundu kao Rodman. 8off skokova.
Issey Posted Friday at 09:24 PM Posted Friday at 09:24 PM Oružana pljačka od suđenja. Sa namerom... Bravo momci, svaka čast za ove 3 pobede. Idemo dalje... 1
spajk32 Posted Monday at 06:04 PM Posted Monday at 06:04 PM Devontea ne vidim u hali, nije medju igracima koji ne igraju danas
Issey Posted Monday at 06:07 PM Posted Monday at 06:07 PM Portali već uveliko pišu da je Devonte bivši...
bodo Posted Monday at 06:08 PM Posted Monday at 06:08 PM (edited) 1 minute ago, Issey said: Portali već uveliko pišu da je Devonte bivši... Očekivano. Sve je upućivalo na to. Edited Monday at 06:08 PM by bodo
Milko Miller Posted Monday at 06:12 PM Posted Monday at 06:12 PM Ja se samo nadam da to znaci da je Karter relativno blizu povratku (ispod mesec dana) jer drugacije bi bilo neozbiljno pustiti Devontea i pored trenutne uloge i forme.
Žilee Posted Monday at 06:13 PM Posted Monday at 06:13 PM Just now, Milko Miller said: Ja se samo nadam da to znaci da je Karter relativno blizu povratku (ispod mesec dana) jer drugacije bi bilo neozbiljno pustiti Devontea i pored trenutne uloge i forme. Bogami i meni je takav utisak da ce Karter i brze od ocekivanog 1
mister-no Posted Monday at 06:15 PM Posted Monday at 06:15 PM Žao mi je, takav tip igrača bi nam legao.. Ali definitivno nije išlo, videli smo sa Dinvidijem i Miltonom koji imaju i veću NBA reputaciju da to ne mora ništa da znači..
Crni Posted Monday at 06:17 PM Posted Monday at 06:17 PM Dobro, od toliko novih igraca, samo smo pogresili sa njim, sto je zanemarljivo. Svi ostali su se pokazali i vise nego odlicno
Recommended Posts