DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Al ga resetovao Kalina Vratio ga u partizan. 3 1
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta pocini Kalina jbt,ajmo samo ovo nekako da dobijemo
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ko zna, možda je Batler zbog umora sam tražio izmenu. Jaga ako je menjao, morao je zbog odbrane i to daje rezultate.
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako god da se zavrsi mec, Kalina je kapitenski odigrao drugo poluvreme❤️ 1
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Može i da ga izvede da odmori par minuta, ali treba da ga vrati svakako.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kilava odbrana Monekea na Guduri, mora to bliže malo... Edited 3 hours ago by Issey
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Guduricu gde je ovo u reprezentaciji bilo ne moras protiv nas?!
Night wolf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U reprezentaciji ne može ni kad je sam a ne iz koraka 🙄
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je za neutralne bas atraktivna utakmica, a ja hocu da umrem 😄 znao sam da Gudura pogadja
Recommended Posts