Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ja bih dao Kalini nekoliko nedelja odmora jbt.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Kalimić i Kodi su glave face ovog tima, najveća minutaža i najviše poverenja trenera. Tako je.Tako ćemo i proći ove sezone.Tj. loše . Mogu da igraju i da se ponašaju kako hoće igrače najviše i bez bojazni da će imati neke posledice. Kalinić se dečko raspada ali nema veze. Armani ce se usrati u nas.Biće još jedna lagana 100-ca.Kontađ da će Brooks dati 30+ poena. Baš smo loši i Čemerni.
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Žilee said: A izvini a ko da igra centra kad treceg centra nemamo? De objasni mi ajde? On forsira small ball. On menja Motejunasa protiv Valensije u 5oj minuti i ubacuje Odzeleja. Mozda je postao vidovit pa je video da ce Izundu biti u problemu sa faulovima
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ja ne znam al ja nemam osecaj da mi ovo drzimo u kontroli. 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uzasni smo u odbrani. Nista se ne menja iz nedelje u nedelju.
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Užasna igra, a i uspavano drugo poluvreme. Biće valjda bolje. Edited 3 hours ago by Volter
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izveo ga posle 25 minuta guslanja na parketu. Nerealno ... Konstantno nas kanali u vuče na dole i sve to začini nervozom na svakom božijem meču i opet ga on forsira na ovaj broj minuta a covek treba da odmori nekoliko utakmica da bude bolje za sve.
Blade Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, vinogradskaopera said: Lik je neupotrebljiv Doveden da bude lider.
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Blade said: Doveden da bude lider. Nazalost
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na šta mu liči ekipa majko moja mila?! Kakva divlja,banditska i jalova košarka. Defanzivna igra deluje kao da su se juče skupili i ne znaju gde da biju i kuda da se kreću .Očaj!!!
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mnogo lose. Bas teska prica na ovim el gostovanjima, morao bi neko epski da se raspadne a la Efes da bismo imali sanse.
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Ovo je nevjerovatno Nista kod nas nije neverovatno, vise se ni ne iznenadjujem, prestao sam.
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sunce ti jebem, kakav raspad u drugom poluvremenu. Oni Odzelejevi poeni na kraju trece dodjose zlata vredni 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I Djoko šilji dzonsona na nas. Jos samo fali da izgubimo ovo. 1
Recommended Posts