Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Ja bih dao Kalini nekoliko nedelja odmora jbt.
Zadnji vezni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Kalimić i Kodi su glave face ovog tima, najveća minutaža i najviše poverenja trenera. Tako je.Tako ćemo i proći ove sezone.Tj. loše . Mogu da igraju i da se ponašaju kako hoće igrače najviše i bez bojazni da će imati neke posledice. Kalinić se dečko raspada ali nema veze. Armani ce se usrati u nas.Biće još jedna lagana 100-ca.Kontađ da će Brooks dati 30+ poena. Baš smo loši i Čemerni.
Disfruto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, Žilee said: A izvini a ko da igra centra kad treceg centra nemamo? De objasni mi ajde? On forsira small ball. On menja Motejunasa protiv Valensije u 5oj minuti i ubacuje Odzeleja. Mozda je postao vidovit pa je video da ce Izundu biti u problemu sa faulovima
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Ja ne znam al ja nemam osecaj da mi ovo drzimo u kontroli. 1
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Uzasni smo u odbrani. Nista se ne menja iz nedelje u nedelju.
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Užasna igra, a i uspavano drugo poluvreme. Biće valjda bolje. Edited 15 hours ago by Volter
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Izveo ga posle 25 minuta guslanja na parketu. Nerealno ... Konstantno nas kanali u vuče na dole i sve to začini nervozom na svakom božijem meču i opet ga on forsira na ovaj broj minuta a covek treba da odmori nekoliko utakmica da bude bolje za sve.
Blade Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 11 minutes ago, vinogradskaopera said: Lik je neupotrebljiv Doveden da bude lider.
vinogradskaopera Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Blade said: Doveden da bude lider. Nazalost
Zadnji vezni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Na šta mu liči ekipa majko moja mila?! Kakva divlja,banditska i jalova košarka. Defanzivna igra deluje kao da su se juče skupili i ne znaju gde da biju i kuda da se kreću .Očaj!!!
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mnogo lose. Bas teska prica na ovim el gostovanjima, morao bi neko epski da se raspadne a la Efes da bismo imali sanse.
vinogradskaopera Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Ovo je nevjerovatno Nista kod nas nije neverovatno, vise se ni ne iznenadjujem, prestao sam.
Kosjan Willavić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sunce ti jebem, kakav raspad u drugom poluvremenu. Oni Odzelejevi poeni na kraju trece dodjose zlata vredni 1
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago I Djoko šilji dzonsona na nas. Jos samo fali da izgubimo ovo. 1
Recommended Posts