wing Posted yesterday at 07:04 PM Posted yesterday at 07:04 PM 12 minutes ago, Stefi88 said: Ajde, nije ovde jos nista gotovo, ima jos dosta da se igra... Do ponedeljka bi nas držali na 15-20 razlike... 1
mister-no Posted yesterday at 07:05 PM Posted yesterday at 07:05 PM 11 minutes ago, Mile1 said: Sasa Obradovic da je covek i veliki zvezdas kao sto sebe predstavlja, posle utakmice bi ponudio ostavku i to mesto prepustio treneru koji hoce da radi. Ocigledno je pogubio sve konce igraci ga ne jebu vise ni 2%, a kada dodje do toga jasno je da mora slediti otkaz Apsolutno ne razumem coveka sta vidi u kodiju i jagu pa oni moraju da imaju projektovanu minutazu. Cima krenuo vrhunski eto klupa odmah i nema ga skoro 7 minuta na parketu, sa druge strand cmm najgori igrac na terenu 9 minuta u 1/4 . Mislio sam da ce promeniti nesto, Ali mi vec mesec ipo dana igramo isto bez ikakvog boljitka I evo došli smo do toga. Neće. Isto je bilo i prošli put..
dunaj95 Posted yesterday at 07:05 PM Posted yesterday at 07:05 PM 4 minutes ago, Žilee said: Ljudi se uhvatili za Kalinu da najgori a to sto Vuk Batler i Nwora kombonovano imaju 4 p to nikom nista? Kalina je najgori posljednjih 10 utakmica... u napadu ne postoji... u odbrani se šprdaju s njim... 3
Bode Posted yesterday at 07:06 PM Posted yesterday at 07:06 PM 3 minutes ago, dunaj95 said: Do prije mjesec dana imali smo CMM na 14ppg i skoro 7a u prosjeku uz 6s ... frajer je peglao ozbiljan basket i često je flertovao sa tripl dablom, uz sve svoje manjkavosti. Sad ne liči ni na qrac... za zatvora je kako je struka SVE moguće stvari i mehanizme u igri SJEBALAAAAAA....NEEEEMOOOOGUUUUUĆEEEEEE Posle one reprezentativne pauze, kao da to nije isti tim. 1
3x3cz Posted yesterday at 07:06 PM Posted yesterday at 07:06 PM Sta radi drugi Obradovic, ako zeli da sveti Ostoju neka proba kod nas 😂😂😂 Pisaj po jadnicima
Dzo23 Posted yesterday at 07:06 PM Posted yesterday at 07:06 PM Moneke je cirkus. Zaleće se na silu u reket. E moj rodjače...
TB Told Posted yesterday at 07:06 PM Posted yesterday at 07:06 PM Just now, Blade said: Zvezdu su u sezoni 1997/1998 vodila 4 trenera. Pavicevic, Ludvig, Zeravica i Lucic. S tim da je Pavićević u dva navrata bio trener, pa smo stoga smenili 4 trenera.
JPM Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Žalgiris sve ovo inače radi bez Gosa. 1
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Nastavljamo s granitnom odbranom. 1
ras kass Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM 22 minutes ago, Mile1 said: Ma neka ga do leta pa onda da mu sudimo 🤪 SO posle meca
3x3cz Posted yesterday at 07:08 PM Posted yesterday at 07:08 PM Kako ljudi lagano naprave visam i lagano trojka Mi ne možemo sa centra normalno sutati 1
tejlor Posted yesterday at 07:09 PM Posted yesterday at 07:09 PM Stvarno ne znam gde bih preusmerio ovaj vagon besa i prezira koji osecam 3
Blade Posted yesterday at 07:09 PM Posted yesterday at 07:09 PM 1 minute ago, TB Told said: S tim da je Pavićević u dva navrata bio trener, pa smo stoga smenili 4 trenera. I na kraju je on podigao trofej prvaka tadasnje drzave, za koji je zasluzan koliko ti i ja.
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:09 PM Posted yesterday at 07:09 PM Navijam da nas nakantaju 50 razlike da vidimo ko posle toga razume njegove ideje i implementaciju. Ali kad se vrate Joel i Kubanac zamisli onda na šta će SO ličiti? Šta je majstor uradio od ekipe ovo je tragično?! 3
3x3cz Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Za ovu utakmicu i valensiju Monaco Armani i virtus pobede ili teraj Grejma i celavog 1
Summerfunk Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM 8 minutes ago, Dzo23 said: Ustani kad spominješ Dejana Radonjića. Gospodin i najbolji Zvezdin trener u zadnjih 30 godina. Vređaćete vi i Radonjića dobri moj. I to prvom prilikom. Tako ste i za Sašu pisali. Gospodin, Zvezdino odelo, ljubi grb, gospodin. A sad mu ljudi kao i Janisu žele smrt i ostale budalaštine. 3 1 1
Bode Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Jbt ovaj Zalgiris ima 5 stranaca. Ipak moze...
Issey Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Sprdaju se i igrači i trener... Sramno koliko nas je ćelavi upropastio...
chimamoneke Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Koliko jedva cekam teranje Saše Obradovića, mozda najlepsi poklon ove godine
Dzo23 Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Odučavanje od košarke. Žalgiris je za nas San Antonio iz 2014.
Recommended Posts