Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Stefi88 said:

Ajde, nije ovde jos nista gotovo, ima jos dosta da se igra...

Do ponedeljka bi nas držali na 15-20 razlike...

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Mile1 said:

Sasa Obradovic da je covek i veliki zvezdas kao sto sebe predstavlja, posle utakmice bi ponudio ostavku i to mesto prepustio treneru koji hoce da radi. Ocigledno je pogubio sve konce igraci ga ne jebu vise ni 2%, a kada dodje do toga jasno je da mora slediti otkaz

Apsolutno ne razumem coveka sta vidi u kodiju i jagu pa oni moraju da imaju projektovanu minutazu. Cima krenuo vrhunski eto klupa odmah i nema ga skoro 7 minuta na parketu, sa druge strand cmm najgori igrac na terenu 9 minuta u 1/4 . Mislio sam da ce promeniti nesto, Ali mi vec mesec ipo dana igramo isto bez ikakvog boljitka

I evo došli smo do toga. Neće. Isto je bilo i prošli put..

Posted
4 minutes ago, Žilee said:

Ljudi se uhvatili za Kalinu da najgori a to sto Vuk Batler i Nwora kombonovano imaju 4 p to nikom nista?

Kalina je najgori posljednjih 10 utakmica... u napadu ne postoji... u odbrani se šprdaju s njim...

• Like 3
Posted
3 minutes ago, dunaj95 said:

Do prije mjesec dana imali smo CMM na 14ppg i skoro 7a u prosjeku uz 6s ... frajer je peglao ozbiljan basket i često je flertovao sa tripl dablom, uz sve svoje manjkavosti. Sad ne liči ni na qrac... za zatvora je kako je struka SVE moguće stvari i mehanizme u igri SJEBALAAAAAA....NEEEEMOOOOGUUUUUĆEEEEEE

Posle one reprezentativne pauze, kao da to nije isti tim.

• Like 1
Posted
Just now, Blade said:

Zvezdu su u sezoni 1997/1998 vodila 4 trenera. Pavicevic, Ludvig, Zeravica i Lucic.

S tim da je Pavićević u dva navrata bio trener, pa smo stoga smenili 4 trenera.

Posted
1 minute ago, TB Told said:

S tim da je Pavićević u dva navrata bio trener, pa smo stoga smenili 4 trenera.

I na kraju je on podigao trofej prvaka tadasnje drzave, za koji je zasluzan koliko ti i ja.

Posted

Navijam da nas nakantaju 50 razlike da vidimo ko posle toga razume njegove ideje i implementaciju.

Ali kad se vrate Joel i Kubanac zamisli onda na šta će SO ličiti?

Šta je majstor uradio od ekipe ovo je tragično?!

• Like 3
Posted
8 minutes ago, Dzo23 said:

Ustani kad spominješ Dejana Radonjića. Gospodin i najbolji Zvezdin trener u zadnjih 30 godina. 

Vređaćete vi i Radonjića dobri moj. I to prvom prilikom. Tako ste i za Sašu pisali. Gospodin, Zvezdino odelo, ljubi grb, gospodin. A sad mu ljudi kao i Janisu žele smrt i ostale budalaštine. 

• Like 3
  • Love 1
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...