wing Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 12 minutes ago, Stefi88 said: Ajde, nije ovde jos nista gotovo, ima jos dosta da se igra... Do ponedeljka bi nas držali na 15-20 razlike... 1
mister-no Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 11 minutes ago, Mile1 said: Sasa Obradovic da je covek i veliki zvezdas kao sto sebe predstavlja, posle utakmice bi ponudio ostavku i to mesto prepustio treneru koji hoce da radi. Ocigledno je pogubio sve konce igraci ga ne jebu vise ni 2%, a kada dodje do toga jasno je da mora slediti otkaz Apsolutno ne razumem coveka sta vidi u kodiju i jagu pa oni moraju da imaju projektovanu minutazu. Cima krenuo vrhunski eto klupa odmah i nema ga skoro 7 minuta na parketu, sa druge strand cmm najgori igrac na terenu 9 minuta u 1/4 . Mislio sam da ce promeniti nesto, Ali mi vec mesec ipo dana igramo isto bez ikakvog boljitka I evo došli smo do toga. Neće. Isto je bilo i prošli put..
dunaj95 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Žilee said: Ljudi se uhvatili za Kalinu da najgori a to sto Vuk Batler i Nwora kombonovano imaju 4 p to nikom nista? Kalina je najgori posljednjih 10 utakmica... u napadu ne postoji... u odbrani se šprdaju s njim... 3
Bode Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, dunaj95 said: Do prije mjesec dana imali smo CMM na 14ppg i skoro 7a u prosjeku uz 6s ... frajer je peglao ozbiljan basket i često je flertovao sa tripl dablom, uz sve svoje manjkavosti. Sad ne liči ni na qrac... za zatvora je kako je struka SVE moguće stvari i mehanizme u igri SJEBALAAAAAA....NEEEEMOOOOGUUUUUĆEEEEEE Posle one reprezentativne pauze, kao da to nije isti tim. 1
3x3cz Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sta radi drugi Obradovic, ako zeli da sveti Ostoju neka proba kod nas 😂😂😂 Pisaj po jadnicima
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Moneke je cirkus. Zaleće se na silu u reket. E moj rodjače...
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Blade said: Zvezdu su u sezoni 1997/1998 vodila 4 trenera. Pavicevic, Ludvig, Zeravica i Lucic. S tim da je Pavićević u dva navrata bio trener, pa smo stoga smenili 4 trenera.
ras kass Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 22 minutes ago, Mile1 said: Ma neka ga do leta pa onda da mu sudimo 🤪 SO posle meca
3x3cz Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kako ljudi lagano naprave visam i lagano trojka Mi ne možemo sa centra normalno sutati 1
tejlor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Stvarno ne znam gde bih preusmerio ovaj vagon besa i prezira koji osecam 3
Blade Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, TB Told said: S tim da je Pavićević u dva navrata bio trener, pa smo stoga smenili 4 trenera. I na kraju je on podigao trofej prvaka tadasnje drzave, za koji je zasluzan koliko ti i ja.
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Navijam da nas nakantaju 50 razlike da vidimo ko posle toga razume njegove ideje i implementaciju. Ali kad se vrate Joel i Kubanac zamisli onda na šta će SO ličiti? Šta je majstor uradio od ekipe ovo je tragično?! 3
3x3cz Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Za ovu utakmicu i valensiju Monaco Armani i virtus pobede ili teraj Grejma i celavog 1
Summerfunk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 minutes ago, Dzo23 said: Ustani kad spominješ Dejana Radonjića. Gospodin i najbolji Zvezdin trener u zadnjih 30 godina. Vređaćete vi i Radonjića dobri moj. I to prvom prilikom. Tako ste i za Sašu pisali. Gospodin, Zvezdino odelo, ljubi grb, gospodin. A sad mu ljudi kao i Janisu žele smrt i ostale budalaštine. 3 1 1
Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Sprdaju se i igrači i trener... Sramno koliko nas je ćelavi upropastio...
chimamoneke Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koliko jedva cekam teranje Saše Obradovića, mozda najlepsi poklon ove godine
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Odučavanje od košarke. Žalgiris je za nas San Antonio iz 2014.
Recommended Posts