Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Nema nevinih veceras, tragedija...

Obradovic je bezvezno prihvatio small ball i odustao od nabijanja protivnika.

Kalina se dobro uveo u mec, a na prvu sudijsku odluku se izveo.

Nvora meni najgori veceras, kad ga ne ide bolno ga je gledati.

Grejm nije spreman ni u glavi ni u telu za ovaj intenzitet.

Batler i Kodi bez mozga, Deda bez fizike.

Ostale ste opevali, manje ili vise uspesno.

Sramna predstava, bas jebi ga :(

• Like 9
Posted

Rutiniraju nas lagano, da dozivim dan kada se budemo resili Udbojisinih kombinacija jaga davidovca dobrica laznog vuka

Odlazi Celafuto! 

1 minute ago, Don Dusko said:

Grejm je bivsi igrac.Pokusali smo ne ide jbg.

Los je trener i to je prava istina

• Like 3
  • Tuzno 2
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Ma da brate bolje terati svakog trenera.

Ovaj nije trebalo ni da dolazi. Pokazao je već u prvom mandatu da je nemač pojma, a sad samo potvrđuje... Na kraju će opet da izgubi svlačionicu jer igrači to primete, a nemoć je frustrirajuća... A mi ćemo sa ipak dobrim rosterom izgubiti još jednu sezonu zbog nemača pojma...  

• Like 9
  • Tuzno 1
Posted
10 minutes ago, TB Told said:

Da baš, Nwora je kriv što kao najbolji strelac prvu priliku za šut dobije u drugoj četvrtini. 

Mani me sa razmazenim deristom. Ne da prvi šut, i moz samo da ga prikucas za klipi do kraja tekme ako iole zelis da pobedis.

Posted

Da se ne lažemo... dovoljan je uzorak Grejem je bivši košarkaš... ovi njegovi pokušaji da zaobiđe čuvara su jadni...

Kenan je bio korisniji MILION puta...

Nećemo mi daleko sa Sašom izgleda... Jbg... ovo večeras je bruka i sramota na šta ekipa liči... a bgm tako je već dobrih mjesec dana pa i jače...

• Like 3
Posted (edited)

Valensija mi je za klasu gotivnija priča i od last year Parizera koji su bili samo uber simpa ali i vazda fun 2 watch.

Ovo je već preozbiljno skockan tim i sistem na koji 80% lige nema adekvatan odgovor bar tri frtalja. Svi se njima prilogodjavaju jer su verovatno najnezgodniji za skauting kada im po 7-8 igrača ima prosek od desetak poena. 

Odustali su od EL pre dve sezone, završili novu halu, kvalifikovali se ponovo kroz EC...na uigran tim doveli su samo 2-3 osnaženja i šljakaju od početka ko Šafhauzen...a dele prvo mesto sa hibridom koji ima najskupljeg EL igrača - akcionara i pre par dana (ako je istina) prvom skoreru zveknuli apgrejd od 5 milki do 2020-e.

Edited by wing
  • Like 10
Posted
Just now, Issey said:

Ovaj nije trebalo ni da dolazi. Pokazao je već u prvom mandatu da je nemač pojma, a sad samo potvrđuje... Na kraju će opet da izgubi svlačionicu jer igrači to primete, a nemoć je frustrirajuća... A mi ćemo sa ipak dobrim rosterom izgubiti još jednu sezonu zbog nemača pojma...  

Pa ja nikad nisam ni rekao da je trebao. Vec jebiga kad je dosao podrzati.

Al to je tm  naseg kluba uvek gledamo nase neke kombinacije i uvek ispusimo.

Malo jede karma.

Posted

Dunster nazovi trener na klupi umjesto da iskoristi prednosti na poziciji 5 on se uredno prilagođava ali zato mali od Brazila ima svoju porciju minuta. 

• Like 4
Posted

Ovo je posledica one horor prve cervrtine.
Da dozvolis da te neko kuci nabije 14 razlike, gde delujes potpuno izgubljen i uvodis neke igrace koji su ti se pokazali kao kljucni na pocetku druge...
Nek ti je na cast!

Posted

Mi smo potpuno dezorganizovana grupa individualaca. To je do trenera.

Zasto smo uz to i nervozni, nemam pojma.

Valensija uzela sve sto sno joj dali.

• Like 2
Posted

Ja ne bih baš smeo da kažem da je Obradović neznalica. Garantovano zna košarku više od svih nas zajedno. Njega ovde jebu emocije i to što u našem timu svake sezone izgleda imamo one što moraju da igraju. 

Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Grejm je bivsi igrac.Pokusali smo ne ide jbg.

Na zalost tako izgleda, ne moze ni da se demarkira da primi loptu, ne moze nikog da probije, nije siguran na lopti. Nula.

Mnogo stvari ima Obradovicu da se zameri, ali neforsiranje Grejema nije jedna od njih.

• Like 4
  • Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...