NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Osmani bukvalno ispred sudije 3 lagana koraka i ne svira. Nema potrebe za ovim 1
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ide nam sve od ruke večeras, čak mislim da bismo i nogom pogađali.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bio sam skeptičan prema ovim arbitrima, ali dugo nismo imali bolje suđenje u gostima. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 22 minutes ago, TB Told said: Što pre dođe do do 4. faula to bolje za nas. Kalina se ne slaže sa tobom, jbg 😎
vinogradskaopera Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, fradler said: Bio sam skeptičan prema ovim arbitrima, ali dugo nismo imali bolje suđenje u gostima. Expo sudije :D 6
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Miljenović, Greem, malo da osete loptu? Ne a? Edited 14 hours ago by Sinnerman
Leo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Cavani said: Kalina poliva po hejterima. Poliva na plus 25. Na klupu je zalepljen kada smo gubili 8-3, a vratio se na plus 15
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Kalina poliva po hejterima. Volim.
Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Bio sam skeptičan prema ovim arbitrima, ali dugo nismo imali bolje suđenje u gostima. Nemoj dvaput da kažeš...
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Leo said: Poliva na plus 25. Na klupu je zalepljen kada smo gubili 8-3, a vratio se na plus 15 Tad igrao Yago, pa se ne hvali 😂
djenkoslav Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Kodi se jedini trudi da preokrene Edited 14 hours ago by djenkoslav
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Kalina poliva po hejterima. Na 20 razlike koje smo napravili sa njim na klupi. 4
Recommended Posts