NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Osmani bukvalno ispred sudije 3 lagana koraka i ne svira. Nema potrebe za ovim 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ide nam sve od ruke večeras, čak mislim da bismo i nogom pogađali.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bio sam skeptičan prema ovim arbitrima, ali dugo nismo imali bolje suđenje u gostima. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 22 minutes ago, TB Told said: Što pre dođe do do 4. faula to bolje za nas. Kalina se ne slaže sa tobom, jbg 😎
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, fradler said: Bio sam skeptičan prema ovim arbitrima, ali dugo nismo imali bolje suđenje u gostima. Expo sudije :D 6
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Miljenović, Greem, malo da osete loptu? Ne a? Edited 3 hours ago by Sinnerman
Leo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Cavani said: Kalina poliva po hejterima. Poliva na plus 25. Na klupu je zalepljen kada smo gubili 8-3, a vratio se na plus 15
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Kalina poliva po hejterima. Volim.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Bio sam skeptičan prema ovim arbitrima, ali dugo nismo imali bolje suđenje u gostima. Nemoj dvaput da kažeš...
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Leo said: Poliva na plus 25. Na klupu je zalepljen kada smo gubili 8-3, a vratio se na plus 15 Tad igrao Yago, pa se ne hvali 😂
djenkoslav Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kodi se jedini trudi da preokrene Edited 3 hours ago by djenkoslav
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Kalina poliva po hejterima. Na 20 razlike koje smo napravili sa njim na klupi. 4
Recommended Posts