Issey Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Brzo će sve da pukne sa Sašom. Igra je već pukla, kad se nanižu porazi, ode i svlačionica... Ovo je totalno bez ikakve koncepcije, ne pomažu ni igrači koji ne mogu loptu da uhvate... Pre će biti raspad nego što ćemo opet da dobijamo u serijama... 11
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bolji su mnogo...Bas smo jedna divljina od ekipe. Veze s vezom ovo nema. Daj Bože da će ćelavi dočekati kraj sezone na klupi, iskreno.
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da ne mozes nikog na strani da dobijes. Kakva smo mi domacica u pm..
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Totalni raspad. Na zalost nismo dovoljno cvrsti i fokusirani da se pobijemo s njima. Skandalozna petorka na parketu. 1
Don Dusko Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Bilo je lepo dok je bio medeni mesec. Vraceni smo u realnost. 2 1
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da ne mozes nikog na strani da dobijes. Kakva smo mi domacica u pm.. Ne znam sta je Obradovic crtao na to . Kakva blamaza.
No name Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kalinic,Davidovac I Yago u isto vreme na parketu. Bravo Sašooo
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nemamo igru u reketu. Ne postoji balans. I to protivnici kaznjavaju. JOs se Odzelaj i Nwora nisu pojavili na mecu.
mindgame Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Saša jeste celava prevara i to je prosto tako. Otkaz kolko ujutru i daj Tomovica do kraja, ovo je sramota 1 1
K.Dot Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago E moj Saša, crni Saša, bataljuj košarku. Sferu pod ruku pa da se spremate za pocetak sezone, on će giros a ti možeš krofne po plažama. 1
Saxon01 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da li vas je imalo sramota plate koju primate vucibatine !!!!! Sram da vas bude sve do jednog!!!!!!!! Ovo je za oduzimanje mesecne plate!!!! 1
rodriguez Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 7 minutes ago, Cavani said: Kalinic je izmislio kosarku za Nworu veceras. aj na stranu njegova životna i igračka faza ali kalinić je izmislio košarku za sve igrače na terenu zajedno ali dobro laka meta sada. 2
Teleći sač Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovo je ozbiljna sramota za sve, prvenstveno za trenera na sta mu lici igra i kakvi se potezi povlace u toku utakmice. 1
dunaj95 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago SRAMOTA!!! Mi smo trenutno po igri samo dno EL. Ekipa koja izgubi od onakvog Partizana i koja se ovako pogubi protiv ovih divljaka i ne može im ništa ni u jednom trenutku, nije ni za qrca a ne za plej ofa 2
Borky Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Hahahaha legenda cuva Batlera i Cimu za zadnjih 5min. Kodi na poziciji beka sutera 🤣🤣🤣🤣🤣 1
Recommended Posts