Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Brzo će sve da pukne sa Sašom. Igra je već pukla, kad se nanižu porazi, ode i svlačionica... Ovo je totalno bez ikakve koncepcije, ne pomažu ni igrači koji ne mogu loptu da uhvate... Pre će biti raspad nego što ćemo opet da dobijamo u serijama... 11
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bolji su mnogo...Bas smo jedna divljina od ekipe. Veze s vezom ovo nema. Daj Bože da će ćelavi dočekati kraj sezone na klupi, iskreno.
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da ne mozes nikog na strani da dobijes. Kakva smo mi domacica u pm..
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Totalni raspad. Na zalost nismo dovoljno cvrsti i fokusirani da se pobijemo s njima. Skandalozna petorka na parketu. 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Bilo je lepo dok je bio medeni mesec. Vraceni smo u realnost. 2 1
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da ne mozes nikog na strani da dobijes. Kakva smo mi domacica u pm.. Ne znam sta je Obradovic crtao na to . Kakva blamaza.
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kalinic,Davidovac I Yago u isto vreme na parketu. Bravo Sašooo
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nemamo igru u reketu. Ne postoji balans. I to protivnici kaznjavaju. JOs se Odzelaj i Nwora nisu pojavili na mecu.
mindgame Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Saša jeste celava prevara i to je prosto tako. Otkaz kolko ujutru i daj Tomovica do kraja, ovo je sramota 1 1
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago E moj Saša, crni Saša, bataljuj košarku. Sferu pod ruku pa da se spremate za pocetak sezone, on će giros a ti možeš krofne po plažama. 1
Saxon01 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da li vas je imalo sramota plate koju primate vucibatine !!!!! Sram da vas bude sve do jednog!!!!!!!! Ovo je za oduzimanje mesecne plate!!!! 1
rodriguez Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Cavani said: Kalinic je izmislio kosarku za Nworu veceras. aj na stranu njegova životna i igračka faza ali kalinić je izmislio košarku za sve igrače na terenu zajedno ali dobro laka meta sada. 2
Teleći sač Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je ozbiljna sramota za sve, prvenstveno za trenera na sta mu lici igra i kakvi se potezi povlace u toku utakmice. 1
dunaj95 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago SRAMOTA!!! Mi smo trenutno po igri samo dno EL. Ekipa koja izgubi od onakvog Partizana i koja se ovako pogubi protiv ovih divljaka i ne može im ništa ni u jednom trenutku, nije ni za qrca a ne za plej ofa 2
Borky Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hahahaha legenda cuva Batlera i Cimu za zadnjih 5min. Kodi na poziciji beka sutera 🤣🤣🤣🤣🤣 1
Recommended Posts