Issey Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Devla said: Najgora utakmica Nvore do sad I stav mu je - bole me da se cimam...
Žilee Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sa igrom 5 na 5 u petorci Nwora i Kodi to ne ide pa ga jebi ali dzaba
No name Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sami smo sebe ukalnalili. Čim je usao Kalinic mi smo krenuli da padamo. Na -5 imamo napad i Kalinic čistu loptu izbacuje napolje i onda kreće serija Pariza. Covek je kriminalan
Thor Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nwora ocajan, usporen, sanjiv....ali nam treba ko leba za drugo poluvreme
rodriguez Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago kukate ko zadušne babe. ovo je poluvreme da uglancani ćelafuto odradi skauting, podvalili mu pogrešnu VHS video kasetu pa nije znao šta da igra. saće popravimo u drugi deo tekme. 2 1
TB Told Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Devla said: Najgora utakmica Nvore do sad Baš čudno kad on kao trojka igra dvojku protiv brzih i agresivnih bekova Pariza. Bukvalno ni munut nije igrao na svojoj poziciji. 2
Borky Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ali Lebron vec 5 trojki sutnuti kako se covjek umislio. Sa Kodijem kao glavnim igracom 10 mjesto je max!!!
mister-no Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Bejn said: Saće horor... tu su i Kalina i Davidooooovac. Uporan dečko
rodriguez Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, mister-no said: 51 za poluvreme pišeš kao da je to nešto loše 🤩
vinogradskaopera Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nama bekovi sutaju bacanja kao centri od 220+cm
Žilee Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Cima Kalina Nwora Batler i Kodi da startuju drugo i da ih meljemo odma na startu
Don Dusko Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Pa dobro je ljudi stabilizovali smo se koliko toliko. -5 na HT je super rez. 1
Bejn Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Uz sav ovaj užas ovde sam se upoznao s glagolom "šutati". 1
Recommended Posts