Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Devla said: Najgora utakmica Nvore do sad I stav mu je - bole me da se cimam...
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sa igrom 5 na 5 u petorci Nwora i Kodi to ne ide pa ga jebi ali dzaba
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sami smo sebe ukalnalili. Čim je usao Kalinic mi smo krenuli da padamo. Na -5 imamo napad i Kalinic čistu loptu izbacuje napolje i onda kreće serija Pariza. Covek je kriminalan
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nwora ocajan, usporen, sanjiv....ali nam treba ko leba za drugo poluvreme
rodriguez Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago kukate ko zadušne babe. ovo je poluvreme da uglancani ćelafuto odradi skauting, podvalili mu pogrešnu VHS video kasetu pa nije znao šta da igra. saće popravimo u drugi deo tekme. 2 1
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Devla said: Najgora utakmica Nvore do sad Baš čudno kad on kao trojka igra dvojku protiv brzih i agresivnih bekova Pariza. Bukvalno ni munut nije igrao na svojoj poziciji. 2
Borky Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali Lebron vec 5 trojki sutnuti kako se covjek umislio. Sa Kodijem kao glavnim igracom 10 mjesto je max!!!
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Bejn said: Saće horor... tu su i Kalina i Davidooooovac. Uporan dečko
rodriguez Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, mister-no said: 51 za poluvreme pišeš kao da je to nešto loše 🤩
vinogradskaopera Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nama bekovi sutaju bacanja kao centri od 220+cm
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Cima Kalina Nwora Batler i Kodi da startuju drugo i da ih meljemo odma na startu
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Pa dobro je ljudi stabilizovali smo se koliko toliko. -5 na HT je super rez. 1
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uz sav ovaj užas ovde sam se upoznao s glagolom "šutati". 1
Recommended Posts