Zadnji vezni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad će to Davidovac da okrene!!! Braćo moja čime bre on više zaslužuje da igra u jednoj EČ ekipi?
Saxon01 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I ovu cemo izgubiti. Lepo sam napisao pre 20 dana da necemo uci u top 10... Sasa je pogubio konce,igramo sramotno,bez odbrane!!! 1
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Nini3112 said: Ajde bre klupiraj Kalinica ode ti sezona bre Igra preko 20 minuta bez izmene.
Mr.Consular Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zadnjih par utakmica solidno branimo, očajno napadamo... Sad solidno napadamo, očajno branimo
Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I ovaj lik oće da šutira deset trojki po utakmici? Sama ta pomisao je nestvarna. Drvimo o tome danima ali šta mi znamo.
Issey Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Promašiš tri bacanja kad ti beži utakmica, to u životu nisam video... Edited 11 hours ago by Issey 1
mister-no Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovo je jednostavno k od igre , k od rotacije, k od odbrane i k od napada, ovo što igramo 1
Diogen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Odlična odbrana Grahama, ima želju, još kad bi ga krenuo šut konačno….
Shunsuke Nakamura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ali svaki put kad uđemo u ritam neko napravi strašnu glupost.
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: 0-3 bacanja sutira covek! Jebiga koliko se trosi a opet 18p. 1
Recommended Posts