Kooineeperk Posted December 19 Posted December 19 Kad CMM igra sa ovakvim ulazima, i kad asistira, oprostio bih mu i 2-3 suta za 3p samo da nisu ono tipa u prvih 10sek preko ruke...
TB Told Posted December 19 Posted December 19 2 minutes ago, Don Dusko said: Dobro Deda ce imati nekada nekad dobar specijal pa ce doci masa forumasa da nam soli pamet kako smo strogi prema njemu. Pa takvu (za specijale) i treba da ima minutažu, a ne da igra ovoliko. 2
Žilee Posted December 19 Posted December 19 Ovo danas i prethodne tri kao da je totalno druga ekipa izasla,napadi su bolji i bez nekih ishitrenih suteva i forsiranja
Čočo Posted December 19 Posted December 19 Mora odbrana. Ne može ovo da se dobije bez odbrane. Bez obzira na protivnika. 1
Zadnji vezni Posted December 19 Posted December 19 Ništa da odbraniđo ne možemo. Def skok takođe trpi. Šef stanice baš dobro vodi jednu prosečnu EL ekipu ove sezone. 1
Žilee Posted December 19 Posted December 19 Nije ni odrbana koliko su nam neki napadi nonsalantni...poklonismo im 15 poena ko od sale
fradler Posted December 19 Posted December 19 Baš loše. Razjebao nas je skroz svojim implementacijama.
Nini3112 Posted December 19 Posted December 19 Glupo je uopste uporediti ih al me bas Alston podseca na Quincija po konstituciji
Mr.Consular Posted December 19 Posted December 19 3 minutes ago, Žilee said: Ovo danas i prethodne tri kao da je totalno druga ekipa izasla,napadi su bolji i bez nekih ishitrenih suteva i forsiranja Ne igra se ona odvratna iso košarka.. Veliki plus za Sašu
Shunsuke Nakamura Posted December 19 Posted December 19 Opet sami sebe dobijamo. Jbg, nekako gubimo lopte, mašimo zicere. 1
Teleći sač Posted December 19 Posted December 19 Vidi se mi da kontrolisemo mec ali nam je igra teska divljina. 1
Issey Posted December 19 Posted December 19 1 minute ago, Mr.Consular said: Ne igra se ona odvratna iso košarka.. Veliki plus za Sašu Ja ne znam kako se zove ovo što mi igramo... Tj. što Saša igra... 2
Recommended Posts