Volter Posted December 16 Posted December 16 Umorio se Batler ali ima još snage, ne treba biti na klupi.
TB Told Posted December 16 Posted December 16 Davidovac da igra umesto Batlera, smešno. Dva puta mu je pobegao igrač u istom napadu. A napad nema ko da igra sa njim i Kalinićem u petorci. 1
Zadnji vezni Posted December 16 Posted December 16 Al kad vidim petorku sa CMM ,Kalinićem i Davidovcem ,hladan znoj me obliva.
Mr.Consular Posted December 16 Posted December 16 Tužno mi je da na - 5 i 100 sekundi do kraja mi igramo šut preko ruke, skill i talenat... Gde je neka akcija, prodor, ovi. su u bonusu, loše
vinogradskaopera Posted December 16 Posted December 16 Ma ne vredi nema tu niko mozga da faul napravi i to ti je sto ti je
Kosjan Willavić Posted December 16 Posted December 16 Dva puta naivne poene primamo,a dva mala faula. Kreteni
Nini3112 Posted December 16 Posted December 16 E ovo je izgubljeno zbog Sase ponovo,jebo te Davidovac 1 1
DijametralnoSuprotan Posted December 16 Posted December 16 (edited) Ovi promase svake prestupne godine i tad uhvate skok posle koga naravno pogode kos. Edited December 16 by DijametralnoSuprotan
TB Told Posted December 16 Posted December 16 Just now, Ječmendo said: Uveo je Sale Dedu za odbranu... Kalinić i Davidovac su dokazani recept za odbranu i završnicu, dokazano protiv Partizana. 1
mister-no Posted December 16 Posted December 16 Daj bre ovo je smešno sa Davidovcem odbiti Saši od plate ove gluposti večeras i u derbiju
Recommended Posts