Volter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Umorio se Batler ali ima još snage, ne treba biti na klupi.
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Davidovac da igra umesto Batlera, smešno. Dva puta mu je pobegao igrač u istom napadu. A napad nema ko da igra sa njim i Kalinićem u petorci. 1
Zadnji vezni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Al kad vidim petorku sa CMM ,Kalinićem i Davidovcem ,hladan znoj me obliva.
Mr.Consular Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Tužno mi je da na - 5 i 100 sekundi do kraja mi igramo šut preko ruke, skill i talenat... Gde je neka akcija, prodor, ovi. su u bonusu, loše
vinogradskaopera Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ma ne vredi nema tu niko mozga da faul napravi i to ti je sto ti je
Kosjan Willavić Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dva puta naivne poene primamo,a dva mala faula. Kreteni
Nini3112 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago E ovo je izgubljeno zbog Sase ponovo,jebo te Davidovac 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ovi promase svake prestupne godine i tad uhvate skok posle koga naravno pogode kos. Edited 17 hours ago by DijametralnoSuprotan
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Ječmendo said: Uveo je Sale Dedu za odbranu... Kalinić i Davidovac su dokazani recept za odbranu i završnicu, dokazano protiv Partizana. 1
Recommended Posts