forumko topic Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Umesto da izbaciš Izraelske klubove iz evropskih takmičenja, ti ubacuješ u EL još jedan tim, za koji važe svi mogući benefiti i protekcije sudija. Ovo je baš sramotno gledati kako kradu. Ako ovo ode u egal do kraja, nemam dilemu ko dobija. 1 2
Nini3112 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Gledam Kalinica sta radi u napadu i ono je tragedija
Bejn Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Razlika u kvalitetu je ogromna. S obzirom na to dobri smo. 1
Shunsuke Nakamura Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sad Semi i Izundu istrčavaju iz reketa i ostavljaju samog igrača. 1
Sinnerman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Rade nas kao majmune i sve školski. A mi svaki napad porađamo koš.
Filbi Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kako ide ona navijacka duvaju promaje kroz vrata cigana
vinogradskaopera Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Todo said: Jbg igramo bez Kaline,Nwore i Izundua A Kendrik Nan?
Žilee Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Oturu nas urnise ispod kosa. Eh da je Boki tu ne bi se oni ovako...akcije nam se svode.Kodi Nwora dupli pas i tjt
fradler Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Skoro čitavo poluvreme korektnog šibanja, mislim da nam je to maksimum ovde. 1
Sector Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jači su dosta, meni je čudno kako još ne vode ozbiljnije. Fale ovdje Chima, Carter i Bolomboy za neko nadmetanje.
TB Told Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Sad Semi i Izundu istrčavaju iz reketa i ostavljaju samog igrača. Kalinić je bio najbliži i trebalo je da ostane pored Oturua.
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Krene poziciona košarka i jedini spoljni na terenu CMM, nema tu 'ljeba. 1
Devla Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Filbi said: Kako nas vozaju u metar u reketu kao volove
Diogen Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bez doprinosa Nwore i Kaline, ne znam kako smo uopšte još uvek na posed… Da li sudije smeju da sviraju tehničku Motleyu ili će da krene da ih tuče?
Issey Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dali nam Ginata fore a mi mu dajemo da nas hebe... Očajan Nvora...
Petkovic Miroslav97 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nvora bas, bas očajan od samog starta. Mora bolje ofanzivno
Žilee Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kad vidim da imamo samo 5 asistencije osedim iste sekunde
Recommended Posts