Karakondzula! Posted Monday at 05:17 PM Posted Monday at 05:17 PM Nije igrao dve godine, šta može krenuti po zlu? Proklet klub, malo morgen. 3
K.Dot Posted Monday at 05:19 PM Posted Monday at 05:19 PM Grejem je već otišao po ćevape, ne može više da čeka. 1
Blade Posted Monday at 05:23 PM Posted Monday at 05:23 PM Ovo je ( strogo po pravilima ) bio nesportski faul na Kodiju, pa tehnicka greska za Salica. 4
Don Dusko Posted Monday at 05:25 PM Author Posted Monday at 05:25 PM Dobar Batler u 3Q niko da napise? Cuj mene dobar odlican. Al dobro ako veze 2 losa poteza bice Batler je uzasan. 6
Kosjan Willavić Posted Monday at 05:26 PM Posted Monday at 05:26 PM KK Horor Film. Svaku utakmicu se neko jebeno povredi
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 05:27 PM Posted Monday at 05:27 PM Kalinicu se bas ne igra. Najgori veceras. Raduje Butler. 1
Igor_ Posted Monday at 05:27 PM Posted Monday at 05:27 PM Just now, Don Dusko said: Dobar Batler u 3Q niko da napise? Toliko me smorila ova nova povreda da nemam volju ni da napisem. Ali jeste dobar, bar nesto pozitivno. 3
wing Posted Monday at 05:28 PM Posted Monday at 05:28 PM (edited) Vintaž Deda pobedu neda. Dono loptu odkuće. Sad mi se još i pri-činjelo dae zakucao jednom rukom... Edited Monday at 05:52 PM by wing
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 05:30 PM Posted Monday at 05:30 PM Kakva defanzivna dominacija Dede veceras. Spoiler Nisam verovao da cu ovo ikada napisati za njega 🤣 1
Igor_ Posted Monday at 05:32 PM Posted Monday at 05:32 PM Mi lagano necemo imati 10igraca u rotaciji za derbi ako ne oporave Monekea i Izundua. 1
quentin Posted Monday at 05:38 PM Posted Monday at 05:38 PM Koliko airballova je Bosna imala, a jednocifren zaostatak.
Kosjan Willavić Posted Monday at 05:39 PM Posted Monday at 05:39 PM 6 minutes ago, Igor_ said: Mi lagano necemo imati 10igraca u rotaciji za derbi ako ne oporave Monekea i Izundua. Od Dobrica nema nista za derbi?
fradler Posted Monday at 05:39 PM Posted Monday at 05:39 PM Nikako da prelomimo. Kalina kriminalan, ne kapiram zašto ga ne zavari za klupu kad je ovakav. 1
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 05:44 PM Posted Monday at 05:44 PM 4 minutes ago, fradler said: Nikako da prelomimo. Kalina kriminalan, ne kapiram zašto ga ne zavari za klupu kad je ovakav. A drvi ga na Butleru koji je bio najbolji veceras. 1
Recommended Posts