No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinić je kriminalan. Covek redovno ima minus faze i vuče tim na dole. Šasa ako ga ne iskontrolise mi smo gotovi. 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je nemoguce, kamen da baci Klayburn usao bi. Jos ova totalna glupost Nwore za kraj uzasnog poluvremena.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Ovo je nemoguce, kamen da baci Klayburn usao bi. Jos ova totalna glupost Nwore za kraj uzasnog poluvremena. Polako,ima i drugo poluvreme.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago -4 i 12 sekundi do kraja, umesto da smiriš, Kalinić prvo rizičan pas do Monekea, a onda i Moneke ko muva bez glave. 2
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Igor_ said: Cak je i sasa tehnicku dobio? Zato su bila 4 bacanja? Ponovljeno kaze Plavsic.
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobra tekma generalno, nismo losi kao sto se ovde pise, jednostavno je i Barsa dobra, a Klajburn nerealan. Kakav struk, majko mila 1
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sasi na dušu,skroz nespremno ekipa ušla u meč,još ono forsiranje prve petorke Batler carinio ko ispred zgrade
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj Kalinicev potez se ne vidja ni u pionirima, 10+ sekundi do kraja on baca neki rizican pas, gde i da smo dali kos oni bi imali poslednji napad. I od potencijalno minusa od 1,2, sada gubimo sedam. 1
Giorgio II Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Zbog čega je ovaj ljigavko izveo 4 slobodna bacanja? Nista mi ne bi bilo draze, ne racunajuci Zvezdu naravno, nego da Real i Barselona bankrotiraju i ugase se Edited 57 minutes ago by Giorgio II
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemojte se nervirati previse, prosto nije to ta utakmica. Sve se jebeno poklopilo i to uvijek protiv ovih... Bice cudo ako dobijemo. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda je sad svima jasno zašto mora +10 za nas da bi bili egal na kraju. 1
Shunsuke Nakamura Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Kalinić ovo radi već duže vremena. Ne znam što mu se ovo toleriše. Ne može ovako da sije lopte. Dovoljno je što ovi frižidere ubacaju treba još i da im poklanjamo lopte. 4
JPM Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Just now, Giorgio II said: Zbog čega je ovaj ljigavko izveo 4 slobodna bacanja? Mislim da je Sasa dobio tehnicku.
Dzo23 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Nisu ponovili. Nije Plavsic skonto da je Saša dobio tehničku.
K.Dot Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Jbt pa i slabije ekipe od Barse bi nas sa ovim sudjenjem odrale. 1
Zadnji vezni Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Sa našim pomračenjima mozga I'm održavamo razliku. Nerealno šta je Klajburn pogađao i kakve budalaštine smo mi pravili na terenu. 2
Recommended Posts