No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinić je kriminalan. Covek redovno ima minus faze i vuče tim na dole. Šasa ako ga ne iskontrolise mi smo gotovi. 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je nemoguce, kamen da baci Klayburn usao bi. Jos ova totalna glupost Nwore za kraj uzasnog poluvremena.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Ovo je nemoguce, kamen da baci Klayburn usao bi. Jos ova totalna glupost Nwore za kraj uzasnog poluvremena. Polako,ima i drugo poluvreme.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago -4 i 12 sekundi do kraja, umesto da smiriš, Kalinić prvo rizičan pas do Monekea, a onda i Moneke ko muva bez glave. 2
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Igor_ said: Cak je i sasa tehnicku dobio? Zato su bila 4 bacanja? Ponovljeno kaze Plavsic.
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobra tekma generalno, nismo losi kao sto se ovde pise, jednostavno je i Barsa dobra, a Klajburn nerealan. Kakav struk, majko mila 1
Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sasi na dušu,skroz nespremno ekipa ušla u meč,još ono forsiranje prve petorke Batler carinio ko ispred zgrade
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj Kalinicev potez se ne vidja ni u pionirima, 10+ sekundi do kraja on baca neki rizican pas, gde i da smo dali kos oni bi imali poslednji napad. I od potencijalno minusa od 1,2, sada gubimo sedam. 1
Giorgio II Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Zbog čega je ovaj ljigavko izveo 4 slobodna bacanja? Nista mi ne bi bilo draze, ne racunajuci Zvezdu naravno, nego da Real i Barselona bankrotiraju i ugase se Edited 1 hour ago by Giorgio II
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemojte se nervirati previse, prosto nije to ta utakmica. Sve se jebeno poklopilo i to uvijek protiv ovih... Bice cudo ako dobijemo. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda je sad svima jasno zašto mora +10 za nas da bi bili egal na kraju. 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinić ovo radi već duže vremena. Ne znam što mu se ovo toleriše. Ne može ovako da sije lopte. Dovoljno je što ovi frižidere ubacaju treba još i da im poklanjamo lopte. 4
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Giorgio II said: Zbog čega je ovaj ljigavko izveo 4 slobodna bacanja? Mislim da je Sasa dobio tehnicku.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisu ponovili. Nije Plavsic skonto da je Saša dobio tehničku.
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt pa i slabije ekipe od Barse bi nas sa ovim sudjenjem odrale. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa našim pomračenjima mozga I'm održavamo razliku. Nerealno šta je Klajburn pogađao i kakve budalaštine smo mi pravili na terenu. 2
Recommended Posts