Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Gubimo mi ovo, nemamo ono samopouzdanje iz ranijih utakmica. Nekako imam osećaj da ovo do sutra ne možemo da okrenemo. CMM je nekako rezervisan, skrajnuti su Batler i Greem, ostaje nam Nwora da nešto uradi. 3
Ivo.Srbija Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 9 minutes ago, NMX said: cuj djubre od utakmice, plej of partija olija i rispekt za to Uzivaj, oli do pobede. 9 minutes ago, NMX said: cuj djubre od utakmice, plej of partija olija i rispekt za to Uzivaj, oli do pobede. 2
Wook Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Stručnjaci sa foruma navijali za Oli protiv Partizana, kažu nikakva su ekipa 1
Borky Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Tesko igrati bez klasicnig centra protiv Olija, cim Montinunjas je na parketu to bolje izgleda.
Bagzzi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bilo je očigledno da je Dorsi gazio liniju, kako sad trojka?
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Vezenkov u Curry modu a CMM baca cigletine.
vinogradskaopera Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Uh bas smo losi, a i ovi nasli da gadjaju bas danas i bratko i furnije
Borky Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jedini ove godine sto nismo igrali flastera na Vezenkovu. Jbg
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Lepo nas je Barcokas rešio. Sve su kaznili što smo ponudili...
Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Fali ovde Izundu kao niko. Sa njim smo nekako kurčevitija ekipa. Baš loše delujemo danas. 1
Saxon01 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakva katastrofalna treca cetvrtina... Bruka i sramota Rekoh ja dobice nas lagano. 1
Recommended Posts