K.Dot Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago CMM, Dobrić, Kalina, Moneke, Plavsic kriminalni veceras. Batler previše usporen.
NikadProtivKaline Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) odbrana solidna, napad slajfuje jbg CMM nije u wolf modu, mora jos neko da iskoci sem nwore ne bi skodilo ni da se ubaci nesto spolja e da, ne znam sta jos treba da se desi da se plavsic vise ne skida neka igramo 10 na 12 jbg Edited 22 hours ago by NikadProtivKaline 1
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Vidi se da nismo još u elementu posle ovih povrataka. Prilično loše u napadu. Trebaće vremena da se ponovo uigraju... Semi, Moti i donekle Nvora dobri, ostali loše... 2
Valensija Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Od ovih 11 ofanzivnih skokova, barem 7-8 im se odbilo pravo u ruke. Edited 22 hours ago by Valensija 3
Ječmendo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Defanzivni skok kriminalan, ostalo prihvatljivo. Skok mora da se riješi u drugom poluvremenu...
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Treba se čuvati Kalinica u drugom poluvremenu, ma koliko bilo smešno ovo reci.
GameChanger Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, No name said: Treba se čuvati Kalinica u drugom poluvremenu, ma koliko bilo smešno ovo reci. Izduvali su i on i Kodi, bas se vidi umor kod njih dvojice. Moraju da se podignu kako znaju i umeju, narocito kodi od kog nam sve zavisi. Btw nisam ocekivao da Grejem igra bolju odbranu od batlera 1
Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Možda je mogao Grejem da dobije još nešto minuta. Svaki put kad je Plavšić na terenu osjetim neki strah. 1
Sector Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Skroz nepopularno ali mora i Kalina imati neki kredit. Ako ne može, klupa druže, nije smak svijeta, biće dana za megdana.
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Butler isto nevidljiv, osim one jedne protiv Monaka sve ostalo je slabo. Mora da preuzme inicijativu, nek se ugleda na Nworu. 2
BattleBender Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Previse i prerano rotacija u odbrani, i najvise trpi skok. Vecinu njihovih napad nasi bekovi su pod kosem na skoku, a visoki na šutu. 3 puta jako naivno gubimo priliku da se odvojimo. Bice jebeno, nasli sifru za nasu odbranu... 3
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, GameChanger said: Izduvali su i on i Kodi, bas se vidi umor kod njih dvojice. Moraju da se podignu kako znaju i umeju, narocito kodi od kog nam sve zavisi. Btw nisam ocekivao da Grejem igra bolju odbranu od batlera Najviše me strah Kalinicevih žutih minuta...zna da ima negativnu sekvencu koju začini izgubljenim loptama uz tehničke greške kad se lomi. Cmm definitivno mora da se pojavi. Ulaz uopšte ne koristi. Premalo minuta za Odzeleja samo 10... on mora vise na parket. Kontrola defanzivnog skoka kriminalna . To će biti jedan od ključeva večeras.
Diogen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Ali Uros Plavsic… Sve mogu da razumem, ne bas visok basketball iq, nedostatak skilla za dobar low post, ali da sa 216 cm nisi sposoban da sakupljas skokove i zastitis obruc 5 min po utakmici e to ne kapiram. Njegova iskakanja su komicna, uvek kasni ali se zato jos sporije vraca. Pa makar da napravi livadu saigracu na ulazu, mislim imas druze telesinu, kako bas da je ni za koji q ne znas koristiti jbt… 🤦♂️ Edited 22 hours ago by Diogen
srlepajce Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kodi mora da koristi ulaz Ova igra samo da doda mi se ne svidja
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Kodi mora da koristi ulaz Ova igra samo da doda mi se ne svidja Dobro ga zatvaraju, nisu ni oni sisali vesla...
McLeod Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago CMM treba na klupu, nije ovo utakmica za njega. Batleru treba dati njegova ovlascenja. 3
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, McLeod said: CMM treba na klupu, nije ovo utakmica za njega. Batleru treba dati njegova ovlascenja. Teško je to uraditi sa čovekom koji je u top formi...
Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobrić je kriminalan. Sam kao duh, ni blizu da pogodi.
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, McLeod said: CMM treba na klupu, nije ovo utakmica za njega. Batleru treba dati njegova ovlascenja. Upravo ovo. Batler u pozicionom napadu može na više načina da napadne. Očekujem brzo seriju njegovih poena
Recommended Posts