srlepajce Posted November 23 Posted November 23 1 minute ago, Volter said: Pa i nije faul, Donatasu ko da iscurela sva snaga u prve dve utakmice. Ovaj mali mu otima loptu, vidi bre kakav si, da ga podigneš sa sve loptom u koš. Ma bilo je kontakta koliko ti volja ali sudija mu je objasnio da nije 🙂 2
drakon1 Posted November 23 Posted November 23 1 minute ago, Volter said: Pa i nije faul, Donatasu ko da iscurela sva snaga u prve dve utakmice. Ovaj mali mu otima loptu, vidi bre kakav si, da ga podigneš sa sve loptom u koš. Faul je. Na pocetku se moze diskutovati da je ovaj dirao pretezno (ali sigurno ne samo) loptu, ali posle toga to zavrsava povlacenjem za podlakticu/lakat. 2 1
DijametralnoSuprotan Posted November 23 Posted November 23 BTW Obradovic bas smara sa nepustanjem Grejema veceras. Protiv koga ces ako neces protiv ekipe s dna kace. 2 1
djenkoslav Posted November 23 Posted November 23 Ja bukvalno izgoreo da vidim Grejema, sad me ovo ostalo ni ne zanima... 😅 1
Stefi88 Posted November 23 Posted November 23 Obradovic smara sa nepustanjem Grejma mozda i vise od samih formurasa sa Grejmom... 1 2
Volter Posted November 23 Posted November 23 1 minute ago, srlepajce said: Ma bilo je kontakta koliko ti volja ali sudija mu je objasnio da nije 🙂 Sad sam video usporeni, al to nema menja ovaj drugi deo mog komentara o Donatasu. Užasno trom. 1
JPM Posted November 23 Posted November 23 Ne gledam, nisam pred televizorom, ali vidim rezultat. Sramota.
Sokmeniki Posted November 23 Posted November 23 Vidi se da je CMM nervozan, ne znam sto ga forsira uopste. Pusti Butlera i Grema u drugom poluvremenu... 1
djenkoslav Posted November 23 Posted November 23 Treba nam neka nova energija sa klupe, ko bi mogao biti, da je svež i nije skautiran. 🤔 Prezime mu se rimuje sa šrejem. 2
DijametralnoSuprotan Posted November 23 Posted November 23 Just now, JPM said: Ne gledam, nisam pred televizorom, ali vidim rezultat. Sramota. Spasio si se. Bas blamantno poluvreme. Bec nije nesto ni naprzen, mi smo jednostavno losi. 3
Volter Posted November 23 Posted November 23 Ma i neka gubimo al ajd da bar nešto dobijemo iz tih poraza, ovako ove utakmice u ABA ligi za ništa ne služe.
fradler Posted November 23 Posted November 23 Neće puštati Grejema osim ako ne povedemo 20-ak razlike, a i razumem ga. Grebe čovek i rukama i nogama da dobije jednu gostujuću utakmicu, ali za sad ide krvavo.
Čvarkov Posted November 23 Posted November 23 Izbaksuzirao nas @Volter kad je počeo za nas da navija. Tako je sjebao i komšije. 2 1
Sinnerman Posted November 23 Posted November 23 (edited) Kako nam kladionice jebu nanu naninu stati pa gledati. Kome je tv ostao na poluvremenu upaljen i pojačan, samo provališ kako kreće glava da ti pušta na sigurnosni ventil. Opasan eksperiment živimo, ovo nije zajebancija. Maxbet, Mozzart, Merkur xtip, Balkanbet, Admiral, Volcanobet, 365, Meridian,... Edited November 23 by Sinnerman
Volter Posted November 23 Posted November 23 1 minute ago, Čvarkov said: Izbaksuzirao nas @Volter kad je počeo za nas da navija. Tako je sjebao i komšije. Vi ste ih razmazili sa cile mile i pričama kako su umorni, joj kuku, nije im lako. More ponavljam šteta što nisam predsednik, moje metode bi ih naterale da oznoje dupe. 1
Volter Posted November 23 Posted November 23 Nvora se tek vratio, neka igra, njemu je potrebno da bude što više na terenu. 3
Diogen Posted November 23 Posted November 23 Dakle Kodija, Kalinu i Ojeleya Sale jedino još da upregne veceras u one bečke kočije za razgledanje grada. Nije ni čudo što su sva trojica vidno napeti i van ritma. Pusti malo ljude jbg… Ako Graham nije sposoban ni za 8-10 minuta ovde šta ga koji krasni vodaju sa sobom kao cirkusku mečku? Tim pre jer i Nwora očigledno sporo ulazi u ritam i trebaće mu vremena, a Miljena bih uvek pre Yaga, koji postaje sve gori… Baš nam je loš govor tela, svi bi pod tuš…
Recommended Posts