Maksim Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pa zavrsi sam Butleru jebote po zna koji put uvaljuje vruc krompir drugom.
Sinnerman Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Plavsic stvarno nema srece i nosi neki oreol baksuza iznad sebe. To mu je frizura. 1
K.Dot Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mi protiv slabijih ekipa od Cedeoli u ABA imamo katastrofalno sudjenje, naravno da će protiv ovih jačih da nas urnišu. 1
mister-no Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Batleru mora Saša da kaže da bude odlučniji pogotovo kad Nwora nije tu 1
Shunsuke Nakamura Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Da budemo fer nijesmo ni imali sreće. Iscurilo je baš dosta lopti iz koša. 1
K.Dot Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Opet se postavlja pitanje igranja ovakve ABA lige. Imamo sličan tretman kao tokom Duletove vladavine.
Dobar Los Milos Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Po govoru tela, bolje da danas nismo ni izlazili na teren. Plavsa je jedini koji se cima. 2
Saxon01 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Mi ne mozemo vise nikog da dobijemo u ABA ligi. Ovo je sramotno lose kako igramo ABA ligu. Razumem da nema prodju u EL , ali ovako lose igre i skor 3-3 je blamantno lose. 1
fradler Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Ali koji je ovo krmeljavi brabonjak od lige, majko mila. Edited 21 hours ago by fradler 2
Sinnerman Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ima li Batler midrejndž? Baš nijesam vidio da je uzeo neki šut sa 4-5 metara. To su najgluplji mogući šutevi, takozvane Charles Jenkins duge dvojke. Ne postoji debilniji šut. Jedino što je CJ to pogađao u visokom procentu. 1
No name Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kalinic je kriminalan kad mu se ne igra. Poštenije je reći neću da igram nego ovako igrati i kanaliti ceo meč ekipu. 1
Čočo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Najgluplji faul koji sam video poslednjih nekoliko godina.
Recommended Posts