Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Just now, berti said: Au, jedva si dočekao. Ne nego si ti jedva docekao.
tejlor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago MEKINLI JEBENI RAJT TI HVATA SKOK ALLOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbt koliko ofanzivnih skokova su pokupili, ovo nije normalno. Da igramo sa 5 Jaga pa bi neka lopta pala nama u ruke. 1
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago CMM bas uzasan veceras evo i kod ovog poslednjeg napada i skoka Wrighta zeva negde. Ne mozemo dve odbrane da sastavimo. 1
djenkoslav Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svi gledaju u obruc, niko ne gradi nista, ko kod grka... 1
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago mislim da oni imaju vise ofanzivnih nego mi defanzivnih skokova teska prica bez chim-doga da sve bude gore rastura nas jebeni filip, posebno na onim losim udvajanjima
Saxon01 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jel moguce da pored 5 coveka skoci ovaj rajt.. jel moguce ljudi ovakva nonsalancija u odbrani i skoku ?
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sa Čimom bi ovo dobili, ne bi nam skakali po glavama ceo meč... 2
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Neverovatno. Mentalno nismo tu. Trojica se zalecu na Bertansa, Kamenjas sam pod kosem, sada svako gleda loptu, niko ne ide na skok. Malo vise fokusa i na konju smo.
vinogradskaopera Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je ko u rangu da Jago uvati ofanzivan i da kos 1
VukVule1988 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je izgleda ona utakmica koju ne bi dobili da s do sutra igra. Jednostavno previse gresaka imamo. 2
TB Told Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 2 minutes ago, NMX said: Deda jebiga kako bre prodje midzet ispod kosa, mogla je da bude bas dobra cetvrtina Kriv je CMM, zaboravio je svog igrača. Edited 5 hours ago by TB Told
drakon1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, K.Dot said: Jbt koliko ofanzivnih skokova su pokupili, ovo nije normalno. Da igramo sa 5 Jaga pa bi neka lopta pala nama u ruke. Ne radi se o tome da nam lopta ne pada u ruke. Nekoliko puta gledaju 3-4 igraca kako nam pigmej uzima skok i daje koš.
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja da sam saigrač Plavšiću ne bih mu čak ni "bacao kosku" da mi ne polomi ruku.
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Proslavismo Kamenjaša, posle Plavšića najgoreg igrača u takmičenju 2
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, NMX said: Kenan Kamenjas best performance Ovo ce me u grob oterati ne kladim se inace, ali hteo sam danas da stavim pare na kenjana
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne zna se šta više boli, da li da te trpa Aleksa Avramović ili Kamenjaš. Dodao bih i Bertansa. Edited 5 hours ago by Sinnerman
Recommended Posts