Don Dusko Posted November 11 Author Posted November 11 Just now, berti said: Au, jedva si dočekao. Ne nego si ti jedva docekao.
tejlor Posted November 11 Posted November 11 MEKINLI JEBENI RAJT TI HVATA SKOK ALLOOOOOOOOOOOOOOO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
K.Dot Posted November 11 Posted November 11 Jbt koliko ofanzivnih skokova su pokupili, ovo nije normalno. Da igramo sa 5 Jaga pa bi neka lopta pala nama u ruke. 1
DijametralnoSuprotan Posted November 11 Posted November 11 CMM bas uzasan veceras evo i kod ovog poslednjeg napada i skoka Wrighta zeva negde. Ne mozemo dve odbrane da sastavimo. 1
djenkoslav Posted November 11 Posted November 11 Svi gledaju u obruc, niko ne gradi nista, ko kod grka... 1
NikadProtivKaline Posted November 11 Posted November 11 mislim da oni imaju vise ofanzivnih nego mi defanzivnih skokova teska prica bez chim-doga da sve bude gore rastura nas jebeni filip, posebno na onim losim udvajanjima
Saxon01 Posted November 11 Posted November 11 Jel moguce da pored 5 coveka skoci ovaj rajt.. jel moguce ljudi ovakva nonsalancija u odbrani i skoku ?
Issey Posted November 11 Posted November 11 Sa Čimom bi ovo dobili, ne bi nam skakali po glavama ceo meč... 2
Problem sa licnim greskama Posted November 11 Posted November 11 Neverovatno. Mentalno nismo tu. Trojica se zalecu na Bertansa, Kamenjas sam pod kosem, sada svako gleda loptu, niko ne ide na skok. Malo vise fokusa i na konju smo.
vinogradskaopera Posted November 11 Posted November 11 Ovo je ko u rangu da Jago uvati ofanzivan i da kos 1
VukVule1988 Posted November 11 Posted November 11 Ovo je izgleda ona utakmica koju ne bi dobili da s do sutra igra. Jednostavno previse gresaka imamo. 2
TB Told Posted November 11 Posted November 11 (edited) 2 minutes ago, NMX said: Deda jebiga kako bre prodje midzet ispod kosa, mogla je da bude bas dobra cetvrtina Kriv je CMM, zaboravio je svog igrača. Edited November 11 by TB Told
drakon1 Posted November 11 Posted November 11 Just now, K.Dot said: Jbt koliko ofanzivnih skokova su pokupili, ovo nije normalno. Da igramo sa 5 Jaga pa bi neka lopta pala nama u ruke. Ne radi se o tome da nam lopta ne pada u ruke. Nekoliko puta gledaju 3-4 igraca kako nam pigmej uzima skok i daje koš.
Sinnerman Posted November 11 Posted November 11 Ja da sam saigrač Plavšiću ne bih mu čak ni "bacao kosku" da mi ne polomi ruku.
fradler Posted November 11 Posted November 11 Proslavismo Kamenjaša, posle Plavšića najgoreg igrača u takmičenju 2
NikadProtivKaline Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, NMX said: Kenan Kamenjas best performance Ovo ce me u grob oterati ne kladim se inace, ali hteo sam danas da stavim pare na kenjana
Sinnerman Posted November 11 Posted November 11 (edited) Ne zna se šta više boli, da li da te trpa Aleksa Avramović ili Kamenjaš. Dodao bih i Bertansa. Edited November 11 by Sinnerman
Recommended Posts