Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Povraća mi se više od jebenih povreda. I to stalno padaju glavni igrači, udarne igle. Mi dok se kompletiramo ostaće samo Yago i Plavšić zdravi. 6
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Nema naše agresivnosti, nema skoka, otud ovoliki broj primljenih poena. Mislim nije ni čudno jer ovo je zaista nadrealno, svaku utakmicu po jedan igrač otpadne. Nije ovo naša igra. Sve jasno ali i oni vide da agresije nema pored ovakvog suđenja. Jbg kad smo zakazali talas i dobru igru Montejunas promaši tri bacanja i dva puta zaspe u reketu našem.Jbg. 1
nunilo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: Nema naše agresivnosti, nema skoka, otud ovoliki broj primljenih poena. Mislim nije ni čudno jer ovo je zaista nadrealno, svaku utakmicu po jedan igrač otpadne. Nije ovo naša igra. Ne moze ni da je bude u prevelikoj meri jer sude sve zivo. Ako budu zadrzali ovaj kriterijum moracemo da smislimo kako do kosa vise na kraju.
Maksim Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sve mogu da razumijem ali jebena slobodna bacanja su opet ispod 70% i tako godinam unazad kad god treba pogoditi da se odvojimo mi ulazimo u seriju promasaja.
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma i sudije su u fazonu da nas dodatno "sapletu" Ne cudi me sto nema agresivnosti, osakaceni smo a sviraju im i dodir trepavice
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ne treba odustati od agresivnosti, bez obzira na kriterijum. Edited 6 hours ago by Bode 2
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Crta se poraz, čini mi se da bi i EL volela da se prekine ovaj niz. 2
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Motejunas u drugom ulasku u igru okrenuo utakmicu, promašio 3 bacanja. Ako stegnemo odbranu, imaćemo šanse. I oni su bili loši u odbrani, ali to i nije njihov forte. U svakom slučaju, momci se bore za 10. Edited 6 hours ago by Issey 1
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Tačno sam znao da prestaju pobede kad čujem plavšića. Ostaje još koji % nade da polude Kodi i Kalina
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A Butler mora da nauči da ne pravi 3 faula za minut i biće ok. 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da l je grobarima ostao template od juce, da nam posalju, samo promenimo podatke i toeto Pa protiv Monaka Oooooo UEFA Evroliga mafijaaaa
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ja apsolutno drugim očima gledam na ovu utakmicu. Ovo ako dobijemo biće mi najdraža pobeda ove sezone. Ne mogu jednu jedinu zamerku da izustim i tako će biti bez obzira na sve. Ko je ikad igrao košarku bilo amaterski ili profesionalno zna koliko je jezivo teško pripremiti utakmicu a na ulazu u halu ti se povredi i ostaneš bez najbitnijeg igrača u timu. Istog momenta sva taktika i priprema pada u vodu. Ovo ako dobijemo dobijamo samo na tim i hemiju. A toga imamo zato i verujem! ❤️ Edited 6 hours ago by Čočo 1 1
Medranotzz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kriterijum sudjenja kao da se igra balet, ovaj zapne za nogu evo dva bacanja. Ozbiljna je energija Moneke u oba pravca i tacno ti takav neko ovde nedostaje, da prosto i jednostavno trci u oba pravca i da ne staje. Ako ce sudije nastaviti ovako, nema tu mnogo srece za nas jer i ako ih okrenes oni ce ih vracati bacanjima u igru. Nekako pokusati do kraja uci u neizvesnu zavrsnicu pa nesto na iskustvo…
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Još jedna povreda. Jednostavno, ne mogu da verujem. Ebeš ovo više.
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ono zapinjanje Alekse, promenjena odluka o autu nakon dosudjene lopte za nas posle snimka, na bezobrazno insistiranje onog zalizanog magarca i momenat kada je Petrusev ugurao Davidovca pod kos i iznudio faul bez kontakta - meni drugi dokaz o kriterijumu ne treba. 1
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 10 minutes ago, Don Dusko said: Na terenu -4 a na live temi -40. Na plus 4 za nas si pitao koliko gubimo, bkv posle dva minuta je bilo plus 6 za njih. Uz ovakav kriterijum i igracki kadar normalno da je defetizam uveliko prisutan. Edited 6 hours ago by DijametralnoSuprotan
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovde nam pobedu može doneti osim naravno bolje obrane i da se se bekovi poenterski uključe u meč. Odnos u napadačkim skokovima je 7:6 za njih ali imaju 4 penala više datih. Ostalo je manje više ujednačeno.
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ju jbm ti nisam slusao ovog emiracanina pre, kakav tarzan brat 5
nunilo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zanimljivo da na Sport Klubu (hr, bih) nije bilo prekida prenosa, kako se Areni desi da se svako kolo dogodi prekid. 3 1 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Na plus 4 za nas si pitao koliko gubimo, bkv posle dva minuta je bilo plus 6 za njih. Uz ovakav kriterijum i igracki kadar notmalno da je defetizam uveliko prisutan. Pa vi ne cenite sto se momci u ovakvim okolnostima bore i pisaju krv na terenu ali nema veze samo defetizam. 2
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A Petrusrv cim primi loptu odma ide jauk i trzaj glavom
Recommended Posts