srlepajce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Heh... Znamo kako to kod nas ide. Cim je u rosteru mogao je samo da oseti bol na zagrevanju 1
fradler Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nisam očekivao ovolike probleme za Batlera da se sačuva faulova... 3
Borky Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Jbt za svaku jebenu stvar mora teorija zavere. Jeste, poveli smo Čimu povređenog u Dubai da leti 10+ sati. Očigledno se povredio na zagrevanju. A i da se povredio u avionu dok je ispijao šampanjac, sigurno neće da jave Jurici koji je spremao celu odbranu prema Čimi. Vezali smo 7 pobeda, povredi se još jedan igrač i to najbolji, a kuka se kako igra ek postava. Pa u pm više i ja sam debil što otvaram live temu. Realno tlo je plodno za sve teorije. Kad jednom pocne se sumnjati tesko se vise izlazi iz tog kruga.
Don Dusko Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Just now, fradler said: Nisam očekivao ovolike probleme za Batlera da se sačuva faulova... Uglavnom svi Non EL igraci prolaze prvih mesec dva kroz ovo. Da je u PAO- Realu tolerisalo bi se malo vise nego kod nas jbg.
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Sramota od sudjenja.Nije ga pipnuo Kalina hahahah Evo i u napadu hahahhs Edited 19 hours ago by Zadnji vezni 3
Saxon01 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) kamenjas ,... 😅 pocele i kradje Edited 19 hours ago by Saxon01
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Batlerovi faulovi su posledica zelje da i odbrambeno doprinese timu jer vidi da tim ima odbrambene fundamente. A apsolutno nije navikao na ovaj kriterijum i ovakve odbrane. Sto je i dalje mnogo bolje nego da ga boli kita za odbranu kao dobar deo amera koji tek predju baru i da samo pegla napad. 4
fradler Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Defanzivni raspad sa Motiejunasom, mora Izundu da igra
DijametralnoSuprotan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Cim su vratili startnu postavu resili su nas lagano.
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Užasna igra Motejunasa. Daleko bolje bilo sa Izunduom.
K.Dot Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakva je ovi odbrana, šta je ovo? Kamenjaš sam ispod koša, ubacice nam 30 on sam. 1
TB Told Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Nema informacija da li se i kada Moneke povredio? Kako si propustio, bilo odmah posle objave Dubaia o statusu Andersona i Kabengelea? 2
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ubi nas Montejunas. Opet nas osakatiše sudije i vratiše i prednost. Sramota kakva pljačka od prvog minuta utakmice.Ovde večeras ovi ne smeju valjda da izgube. Baš oružana pljačka ove jebene EL
Big Ticket Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Боља енергија резервиста. Играмо без фокуса у одбрани и немамо ни једну полуконтру чак. Није лош резултат самим тим
Recommended Posts