Čočo Posted Saturday at 09:04 PM Posted Saturday at 09:04 PM Jago je najbolji rezervni plej namenjen za igranje samo jednog takmičenja. Najskuplji ali je luksuz imati nekog ko može da pegla ABA i odmeni bez problema spoljnu liniju.
fradler Posted Saturday at 09:05 PM Posted Saturday at 09:05 PM Šta više bulazni ovaj, mislim da po treći put večeras pominje nekakvog trenera Pastorea 1
Valensija Posted Saturday at 09:06 PM Posted Saturday at 09:06 PM Jago odlicno odradio sto je do njega. Rutinski dobijen mec.
bodo Posted Saturday at 09:07 PM Posted Saturday at 09:07 PM 1 minute ago, fradler said: Šta više bulazni ovaj, mislim da po treći put večeras pominje nekakvog trenera Pastorea I nabraja samo tko fali njima
Valensija Posted Saturday at 09:07 PM Posted Saturday at 09:07 PM Ovaj komentator je ozbiljna budala. 1
Dzo23 Posted Saturday at 09:07 PM Posted Saturday at 09:07 PM Jao kakva debilčina od komentatora. Treba ga napušiti momački. 3
Wingwalker Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Svaki put se iscimam kada vidim ispis crvenim slovima: ,,this topic is now closed..."
vinogradskaopera Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Four Elements said: Jel to ne igra Moneke ili tripujem? Nisam ga video na predstavljanju a vidim nije ni u startnoj 1
Wingwalker Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Bertans ipak u 12. Ma mogu da se trljaju peskom...
DijametralnoSuprotan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Konacno da ne slusam Cakovica i Karovica 😳
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja zaista ne vidim poentu guranja veštačkog kluba u EL po svaku cenu, maltretiranja ostalih timova da putuju nekoliko sati, da bi na utakmicu došlo 3-4 hiljade ljudi. Sramota. 1
Čvarkov Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, harmonajzer said: Plavšić komentator. Biće ozbiljna pljuvačina da je baksuz ako izgubimo.
Recommended Posts