Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Cavani said: Skandiranje Stimcu, pumpaj i Vucicu pederu. Veca pobeda na tribinama nego na terenu. Prelepo❤️ Zli jezici bi rekli da smo bas tada poceli da gubimo prednost... pametnom dosta. 2
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Just now, K.Dot said: Batleru ispada lopta, mora još da se privikne na evropsku košarku. Na kraju će his da bude neizvesna utakmica.
tejlor Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Ječmendo said: Crk'o je CMM, daj Sale Butlera ili čak Jagišu. Totalno sam zaboravio da Jago postoji uopste.
K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Smejte se, da je ovaj proćelavi ubacio još jednu trojku dodjoše oni na 3 poseda razlike. 1
Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, tejlor said: Totalno sam zaboravio da Jago postoji uopste. I on je.
BattleBender Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo ide sve na dusu Obradovicu. Sasvim nepotrebno.
mister-no Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Nate unistice atmosferu i utakmicu skandiranje nate!Treba zajednistvo nate! Ako ćemo iskreno..
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago (edited) Just now, K.Dot said: Šta radi Batler jbt STA RADI?Pogledaj kako se sad bacio za loptu!STA RADI? Edited 23 hours ago by Don Dusko 1
K.Dot Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Don Dusko said: STA RADI? Nisi video kako je promešao odbranu sad? Još da nabaci šut na ovo i biće paklen igrač.
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 9 minutes ago, djenkoslav said: Kakvo vece, kantanje zelenih, pumpanje i ova igra... cigani trljaju oči i čačkaju uši sa ključ od kola...
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Just now, K.Dot said: Nisi video kako je promešao odbranu sad? Još da nabaci šut na ovo i biće paklen igrač. Mani me sarkasticnih postova. 1
lachbata Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Al smo mi poleteli, kad kukamo posle 2 losa napada i odbrane na 20 razlike protiv Panate…
Bejn Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bitno da se dobije. Bolje sa što većom razlikom ali piše se pobeda.
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Ako su ovo 3 bacanja onda ja ne znam kosarku. 1
mister-no Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Sector said: Što se Butler boji trojke? Konstantno izbjegava. Kao da mu je rečeno da šutira 3 samo kada mora
Miki28 Lakers in 5 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ispustismo da ovo ode i na 30+. Bitno da se pise pobjeda
Recommended Posts