Knipex Posted October 25 Posted October 25 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Zamolio bih vas da makar danas ostavite Jaga Dos Santosa na miru. Hvala. Jel ga pomenuo neko sem tebe danas? 2
Thor Posted October 25 Posted October 25 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Zamolio bih vas da makar danas ostavite Jaga Dos Santosa na miru. Hvala. I Obradovic to nije mogao da odgleda, neka ga tu na klupi pored njega.
Erik Kartmen Posted October 25 Posted October 25 Bože, kako me promaši ova Plavšićeva visina i kako njemu nisi dao da bude automehaničar, kao što mu i dolikuje 😔
Don Dusko Posted October 25 Author Posted October 25 Just now, NMX said: Kakav faul Plavse na centru 3 minutes ago, Don Dusko said: Koji bog je Plavsic. x2 2 minutes ago, Thor said: I Obradovic to nije mogao da odgleda, neka ga tu na klupi pored njega. Ma dobro bre
Dzo23 Posted October 25 Posted October 25 Miljenovic je danas 3x promasio komplet obruč iz čistih pozicija za 3p. Izuzev toga skroz Ok je. Bolje on da igra nego Jago.
Thor Posted October 25 Posted October 25 Sviđa mi se što se kod ovog Trenera igra po zasluzi....klupirao je svaku neartikulisanost (Plavša konstantno) i zajebanciju Jaga u drugom pol...bitan je i Dobric za ovo duplo kolo, polako se vraca u ritam 3
mister-no Posted October 25 Posted October 25 2 minutes ago, Thor said: Sviđa mi se što se kod ovog Trenera igra po zasluzi....klupirao je svaku neartikulisanost (Plavša konstantno) i zajebanciju Jaga u drugom pol...bitan je i Dobric za ovo duplo kolo, polako se vraca u ritam Isto Miljenović po zasluzi igra baš dosta.. 2
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM Srecno ⚪🔴 Bice teska tekma!
Sinnerman Posted Tuesday at 06:11 PM Posted Tuesday at 06:11 PM Ja ovog komentatora ne mogu majke mi. Lik je uzdahnuo na bačenu loptu Asvela u aut. 1
Taki Posted Tuesday at 06:13 PM Posted Tuesday at 06:13 PM 2 minutes ago, Borky said: Plavsic na SK. Kom?
BattleBender Posted Tuesday at 06:13 PM Posted Tuesday at 06:13 PM Bez Kalinica bi ovo gubili 6,7 do sad.
Golijat Posted Tuesday at 06:17 PM Posted Tuesday at 06:17 PM Neverovatna razlika sa Yagom na parketu i bez njega
Recommended Posts