Knipex Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Zamolio bih vas da makar danas ostavite Jaga Dos Santosa na miru. Hvala. Jel ga pomenuo neko sem tebe danas? 2
Thor Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Zamolio bih vas da makar danas ostavite Jaga Dos Santosa na miru. Hvala. I Obradovic to nije mogao da odgleda, neka ga tu na klupi pored njega.
Erik Kartmen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bože, kako me promaši ova Plavšićeva visina i kako njemu nisi dao da bude automehaničar, kao što mu i dolikuje 😔
Don Dusko Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Just now, NMX said: Kakav faul Plavse na centru 3 minutes ago, Don Dusko said: Koji bog je Plavsic. x2 2 minutes ago, Thor said: I Obradovic to nije mogao da odgleda, neka ga tu na klupi pored njega. Ma dobro bre
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Miljenovic je danas 3x promasio komplet obruč iz čistih pozicija za 3p. Izuzev toga skroz Ok je. Bolje on da igra nego Jago.
Thor Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sviđa mi se što se kod ovog Trenera igra po zasluzi....klupirao je svaku neartikulisanost (Plavša konstantno) i zajebanciju Jaga u drugom pol...bitan je i Dobric za ovo duplo kolo, polako se vraca u ritam 3
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Thor said: Sviđa mi se što se kod ovog Trenera igra po zasluzi....klupirao je svaku neartikulisanost (Plavša konstantno) i zajebanciju Jaga u drugom pol...bitan je i Dobric za ovo duplo kolo, polako se vraca u ritam Isto Miljenović po zasluzi igra baš dosta.. 2
Recommended Posts