Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Kakvo opuštanje, umor je u pitanju. Jedem govna
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako je Sale otkljucao Olidzeja i onda neko kaze nije bitno ko je trener sve je to isto. 5
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo kontender za titulu ove sezone, ne treba bježati od toga. 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Just now, srlepajce said: Koliko mi drago zbog Kodija Aplauz publike Za olupinu aplauz? 1
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Borky said: Kako je Sale otkljucao Olidzeja i onda neko kaze nije bitno ko je trener sve je to isto. Odlicno ga koristi
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bratina Milicic is in the building ❤️ 3 1 1 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vidi ovu teleću ćaci glavudžu Miličića. Šta njega koji moj prikazuju, da mi presedne pobeda...
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Diogen said: Dajte mu više jbnu nesportsku 🤬 Tavaresu? Ni prvi ni drugi put nije bila nesportska. Covek je jednostavno ogroman.
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema ovdje vraćanja, čak ni za Real. Po prvi put poslije mnogo godina prija takav osjećaj. 1
Recommended Posts