Diogen Posted October 17 Posted October 17 (edited) Ostajemo polako bez snage, pada koncentracija, tempo kojim igraju nosioci je ubitačan. Ovo će Sale morati da izžonglira da imamo priliku do kraja… DEDAAAAA Edited October 17 by Diogen
K.Dot Posted October 17 Posted October 17 Dabogda se ova arena ugasila, kakvi su to amateri prokleti. 2 3
Borky Posted October 17 Posted October 17 Bas ih drzimo u zivotu sa ovim greskama al moslim da im nema pomoci,samo da odrzimo ovaj nivo odbrane. Madre mia Davidovac. 🤣 1
K.Dot Posted October 17 Posted October 17 Ovu borbu sam priželjkivao da vidim, ništa mi drugo ne treba.
NMX Posted October 17 Posted October 17 (edited) Nula stvari za zameriti. Pa ni Jagu. Nikome. Kapa dole momci ajmo jos 10 minuta moze breee ajmoooo Edited October 17 by NMX 8
tejlor Posted October 17 Posted October 17 NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE NE LOZI SE 4
mister-no Posted October 17 Posted October 17 Just now, srlepajce said: Ali Deda s jedne noge 😭 Ljulj gleda i misli se ovo ni ja ne mogu 1 3
Steve Gerrard Posted October 17 Posted October 17 Sad da me pita covjek ko jd ovim likovima dao poene ne bih znao da nabrojim, Tavares katanac,Kampaco katanac poslije prve cetvrrine Madelon Okeke ne sjecam se kad su dali. BRAVOO BRE !
Borky Posted October 17 Posted October 17 Ne secam se da je neko nekada ovoliko nulirao Tavaresa. Pu pu pu da ne ureknem. 1
DijametralnoSuprotan Posted October 17 Posted October 17 Nwora je malo izgoreo ali timski stojimo odlicno! Semiiiiiiii! 1
Recommended Posts